Cena i deklarowana usługa nie odpowiadają jakości usługi!

Pisemny: 27 październik 2008
Czas podróży: 27 październik — 3 listopad 2008
Ocena hotelu:
6.0
od 10
Oceny hoteli według kryteriów:
Chciał bym podzielić się wraż eniami z ostatniej podró ż y do Thyssen House. Ceny, jak moż na poró wnać z innymi hotelami tego poziomu, są najwyż sze w Gurzuf.
Ale to nas nie odstraszył o, ponieważ . na wiosnę (marzec-kwiecień ) odpoczywaliś my tam cał ą rodziną i naprawdę wszystko nam się podobał o i przytulny pokó j i obsł uga oraz pyszne ś niadania i obiadokolacje. To był o poza sezonem, byliś my mile widziani. Ś wietnie wypoczę liś my - powietrze, parki Artka itp. uroki wiosny Gurzuf. I nawet trzy dni bez prą du, ciepł ej wody i ogrzewania (dzień przed przetoczeniem się huraganu i uszkodzeniem sieci energetycznej) nie popsuł y ogó lnego wraż enia. Gospodarze są sympatyczni i mili, personel w osobie Evgenii Iwanowny jest profesjonalny i pomocny, szef kuchni to wirtuoz. Có ż wię cej poza sezonem, kiedy podstawą relaksu nie jest pluskanie się w morzu.
I pod tym wraż eniem spotkaliś my się z mę ż em na tydzień w paź dzierniku, ż eby odetchną ć po tę tnią cym ż yciem Kijowie. Oddychaj powietrzem, ciesz się ciszą , zjedz spokojnie ś niadanie ze smakiem i zjedz romantyczną kolację . Ceny stał y się jeszcze wyż sze (z jakiegoś powodu euro utoż samiane był o z 8.0 hrywien). No dobrze, zdrowie jest droż sze. Ale już od pierwszych godzin naszego pobytu zdaliś my sobie sprawę , ż e w Thyssen są duż e problemy kadrowe i finansowe. Zamiast zawodowcó w, na wpó ł ospał y niezdarny. Dalej gorzej. Restauracja Miną ł sezon, wyszedł kucharz i jakaś dziewczyna Ola nakarmił a nas na podstawie tego, co został o w lodó wce. Nie bę dę wymieniać szczegó ł ó w - czasu bę dzie za mał o, ale podkreś lę poszczegó lne odcinki - owoce morza podawano czerstwe z zapachem, ale cena to -572 hrywien za talerz. Mroż ona ryba okonia morskiego z ż ó ł tymi starymi ż ebrami - 150 UAH Nie jesteś my ludź mi konfliktu - poprosiliś my Olę , aby był a bardziej odpowiedzialna w gotowaniu, mieliś my nadzieję , ż e to jeszcze nieporozumienie, ale potem odnieś liś my wraż enie, ż e taka był a polityka wł aś ciciele - aby nakarmić nas depozytami lodó wki i ogó lnie przyję li nas w najniż szej kategorii budż etowej, ale ceny został y ustalone na peł ny program markowej restauracji. Chciał em porozmawiać z gospodynią Svetą , ale był a cał y czas zaję ta, a administrator Masza za nic nie odpowiada - tylko wydaje klucze. Ogó lnie tylko dzię ki naturze, morzu i masaż yś cie Siergiejowi Wiktorowiczowi, któ ry rozweselił o nas i wzmocnił o nasze zdrowie (masaż jest po prostu super) nasze 7 dni odpoczynku nie zamienił o się w koszmar, w koń cu Thyssen jest daleko od Gurzuf i bardzo trudno wybrać inną restaurację na obiad.

PS W Gurzuf jest teraz wiele dobrych hoteli - Balgatura, Villa Marina itp. Zobacz Internet, poró wnaj ceny, ucz się z naszego doś wiadczenia. Nie pł ać od razu za cał y okres (tak jak my), jeś li coś ci się nie podoba, to jest moż liwoś ć zmiany hotelu.
Z poważ aniem Galino.
Tłumaczone automatycznie z języka rosyjskiego. Zobacz oryginał