Nasz pobyt w Villi Foros

Pisemny: 4 październik 2013
Czas podróży: 16 — 23 wrzesień 2013
Komu autor poleca hotel?: Na relaksujące wakacje; W przypadku podróży służbowych; Dla rodzin z dziećmi; Na wypoczynek z przyjaciółmi, dla młodzieży
Ocena hotelu:
8.0
od 10
Oceny hoteli według kryteriów:
Pokoje: 8.0
Usługa: 8.0
Czystość: 10.0
Odżywianie: 9.0
Infrastruktura: 9.0
Chcę zostawić moją mał ą recenzję o reszcie, mam nadzieję , ż e bę dzie przydatna.
Plusy
Czyste pokoje, przyjazny personel recepcji. Specjalne podzię kowania dla personelu restauracji za uważ noś ć i goś cinnoś ć oraz dla szefa kuchni za pyszne jedzenie. Chcielibyś my mieć wię kszy wybó r dań w menu, nie mieliś my jeszcze szczę ś cia, grillman nie pracował , wię c nie daliś my rady spró bować jego sł ynnych kebabó w. W hotelu panuje domowa atmosfera, sprzyja ró wnież relaksowi i odprę ż eniu. Czysty podgrzewany basen.
Minusy.

Sł aba izolacja akustyczna pomieszczeń , praktycznie nie ma. Balkony to osobna kwestia. Jeś li lubisz wieczorne spotkania na balkonie przy lampce wina i dł ugie rozmowy z ukochaną osobą , to jesteś w innym miejscu. u są siadó w. Tak, i musisz cią gle zacią gać zasł ony, aby nie czuć się uczestnikiem spektakl „Za szkł em”. Hostel jednym sł owem.
W pokojach nie ma wifi.
I absolutnie nie jest dobrze, ż e w cią gu tygodnia naszego pobytu nigdy nie zmieniali ł ó ż ka!
Mimo niedocią gnię ć reszta nam się spodobał a i ż yczymy Ville Foros i jej pracownikom pomyś lnoś ci!
PS Dzię ki za pyszne smaż one masł o!
Tłumaczone automatycznie z języka rosyjskiego. Zobacz oryginał