Это двухэтажное отдельно стоящее здание из дерева с шикарным видом на море и Форосскую церковь Воскресенья Христова с отдельным входом и персональным балконом! Рекомендую!
Jest to dwupiętrowy wolnostojący budynek z drewna z przepięknym widokiem na morze i kościół Zmartwychwstania Chrystusa w Foros z osobnym wejściem i prywatnym balkonem! Polecić! Więcej
Здорово - нам только уведомление пришло, а Khersones тут как тут! К комментарию добавлю только, что коттеджи оборудованы всем необходимым для автономного проживания(в отличии от номеров полностью оборудованными кухнями, стиральными машинками)
Świetnie – właśnie dostaliśmy powiadomienie, a Khersones właśnie tam jest! Dodam tylko w komentarzu, że domki wyposażone są we wszystko co niezbędne do samodzielnego życia (w przeciwieństwie do pokoi z w pełni wyposażoną kuchnią, pralek) Więcej
меня интересует сколько там комнат и что в них,если есть возможность фото.
Interesuje mnie ile jest pokoi i co w nich jest, jeśli jest możliwość zrobienia zdjęcia. Więcej
фотографии не открываются((( Нам бы хотелось,чтоб было две спальни:одна с двуспальной кроватью,другая с двумя односпальными.
zdjęcia nie otwierają się (((Chcemy mieć dwie sypialnie: jedna z podwójnym łóżkiem, druga z dwoma pojedynczymi łóżkami. Więcej
knopochka_77, пришлите свой e-mail - не удобно Вам файлы отправлять...
В коттедже двуспальная кровать + двуспальный раскладной диван в проходной комнате.
knopochka_77, wyślij e-mail - wysyłanie plików nie jest wygodne...
W domku znajduje się podwójne łóżko + podwójna rozkładana sofa w pokoju przechodnim. Więcej
в большом коттедже есть еще еврораскладушка - как раз ваш случай для разнополых детей.
пишите - [email protected]
w dużym domku znajduje się również rozkładane łóżko - po prostu twoja walizka dla dzieci różnej płci.
napisz - [email protected]Więcej
если разнополые дети такого возраста то в Вашем случае большой коттедж как раз то что нужно ...там как бы две комнаты. Видел все лично , но пожить там не получилось - надеюсь в сентябре получится.К тому же одним из важных критериев для меня являлось то что они абсолютно новые...грубо говоря зимой только сданы в эксплуатацию.
jeśli heteroseksualne dzieci w tym wieku, to w twoim przypadku duży domek jest właśnie tym, czego potrzebujesz ... są niejako dwa pokoje. Widziałem wszystko osobiście, ale nie wyszło, żeby tam mieszkać - mam nadzieję, że się uda we wrześniu.Dodatkowo jednym z ważnych kryteriów dla mnie było to, że są zupełnie nowe...z grubsza mówiąc, były tylko oddany do użytku zimą. Więcej
Ошибаетесь))) Алексей! Спортбайкеры из Днепропетровска. Мы только гостили у вас. 18-20 мая. На аватарке все видно ))) Собираемся снова к Вам в сентябре
Źle))) Aleksiej! Sportowcy z Dniepropietrowska. Właśnie odwiedziliśmy z tobą. 18-20 maja. Wszystko możesz zobaczyć na awataru))) Zamierzamy odwiedzić Cię ponownie we wrześniu Więcej
ЗДОРОВО!
Я Вас перепутал с нашим гостем из Херсона(я сам херсонский, и наверное по-этому, Ваш аватар прочел как ХерсонеЦ, а не ХерсонеС). Признаюсь не знал, что на этом сайте аватары и информацию можно смотреть - так бы сразу узнал)))
Благодарю Вас за отзывы!
Алексей, ждем в гости раньше сентября!
ŚWIETNIE!
Pomyliłem cię z naszym gościem z Chersoniu (sam jestem z Chersoniu i prawdopodobnie z tego powodu czytam twojego awatara jako Cherson, a nie Cherson S). Przyznam się, że nie wiedziałem, że na tej stronie można przeglądać awatary i informacje - od razu bym wiedział)))
Dziękujemy za twoją opinię!
Alexey, czekamy na Ciebie przed wrześniem! Więcej