Pytanie o hotel Villa Foros 3*

Aktualne wycieczki do tego hotelu?
Uzyskaj najlepszą cenę od biur podróży
  Zadać pytanie
Zadać pytanie
Na Twoje pytanie odpowiedzą eksperci i doświadczeni turyści.
+ Wyjaśnienie do pytania
10 subskrybenci zostaną
powiadomieni o problemie

Powiązane pytanie «Wybór hotelu»
Chata
Co to jest domek?
Tłumaczone automatycznie z języka rosyjskiego. Zobacz oryginał
Subskrybuj
4 abonent  • spytał 2012-05-2013 lat wstecz
Odpowiedzi  •  13
Jest to dwupiętrowy wolnostojący budynek z drewna z przepięknym widokiem na morze i kościół Zmartwychwstania Chrystusa w Foros z osobnym wejściem i prywatnym balkonem! Polecić!
Świetnie – właśnie dostaliśmy powiadomienie, a Khersones właśnie tam jest! Dodam tylko w komentarzu, że domki wyposażone są we wszystko co niezbędne do samodzielnego życia (w przeciwieństwie do pokoi z w pełni wyposażoną kuchnią, pralek)
Interesuje mnie ile jest pokoi i co w nich jest, jeśli jest możliwość zrobienia zdjęcia.
Na wszelki wypadek linki do archiwów ze zdjęciami:
http://dl.dropbox.com/u/49113952/%D0%A4%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D1%84%D0%B8 %D0%B8%20%D0%B8%20%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%BC%D1%8B/%D0%9F% D0%B0%D0%BD%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%BC%D1%8B.rar
http://dl.dropbox.com/u/49113952/%D0%A4%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D1%84%D0%B8 %D0%B8%20%D0%B8%20%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%BC%D1%8B/%D0%9A% D0%BE%D1%82%D1%82%D0%B5%D0%B4%D0%B6%D0%B8.rar

Jeśli masz inne pytania dzwoń, pisz - zawsze chętnie pomożemy.
tel.: +38 0970 88 55 88
tel.: +38 066 080 78 87
fax.: +38 0654 25 25 25
e-mail: [email protected]
http://villa-foros.com.ua
zdjęcia nie otwierają się (((Chcemy mieć dwie sypialnie: jedna z podwójnym łóżkiem, druga z dwoma pojedynczymi łóżkami.
knopochka_77, wyślij e-mail - wysyłanie plików nie jest wygodne...
W domku znajduje się podwójne łóżko + podwójna rozkładana sofa w pokoju przechodnim.
nie, to nie jest wygodne… mamy dzieci różnej płci w wieku 8 i 13 lat
w dużym domku znajduje się również rozkładane łóżko - po prostu twoja walizka dla dzieci różnej płci.
napisz - [email protected]
jeśli heteroseksualne dzieci w tym wieku, to w twoim przypadku duży domek jest właśnie tym, czego potrzebujesz ... są niejako dwa pokoje. Widziałem wszystko osobiście, ale nie wyszło, żeby tam mieszkać - mam nadzieję, że się uda we wrześniu.Dodatkowo jednym z ważnych kryteriów dla mnie było to, że są zupełnie nowe...z grubsza mówiąc, były tylko oddany do użytku zimą.
Khersones, dzięki za pomoc!
Masz na imię Igor, jeśli się nie mylę?
Źle))) Aleksiej! Sportowcy z Dniepropietrowska. Właśnie odwiedziliśmy z tobą. 18-20 maja. Wszystko możesz zobaczyć na awataru))) Zamierzamy odwiedzić Cię ponownie we wrześniu
ŚWIETNIE!
Pomyliłem cię z naszym gościem z Chersoniu (sam jestem z Chersoniu i prawdopodobnie z tego powodu czytam twojego awatara jako Cherson, a nie Cherson S). Przyznam się, że nie wiedziałem, że na tej stronie można przeglądać awatary i informacje - od razu bym wiedział)))
Dziękujemy za twoją opinię!
Alexey, czekamy na Ciebie przed wrześniem!
awatara
Odpowiedz na inne pytania dotyczące Villa Foros 3*
Dodaj zdjęcie
Ładowanie...
Zdjęcie przesłane
Wszystkie pytania
ZEA
już