Dobry hotel, ale są niuanse?

Pisemny: 10 październik 2021
Czas podróży: 2 — 9 październik 2021
Ocena hotelu:
5.0
od 10
Oceny hoteli według kryteriów:
Pokoje: 7.0
Usługa: 3.0
Czystość: 6.0
Odżywianie: 3.0
Infrastruktura: 7.0
Terytorium - gł ó wna zaleta hotelu! Pię kny zadbany ogró d, z drzewami ozdobnymi, owocowymi i palmami, wszystko w zieleni. Basen jest sprzą tany co wieczó r, są dwie zjeż dż alnie, nowe, biał e i turkusowe leż aki. Na terenie znajdują się dwa budynki i siedem lub sześ ć bungalowó w na osiem pokoi, restauracja, bar, boisko sportowe, boisko do mini pił ki noż nej. Pokoje - w tym roku po remoncie, wszystko nowe, czyste, ś wież e, codziennie sprzą tane.
Teraz do niuansó w: plaż a, pię ć minut do niej w spokojnym tempie, trzydzieś ci metró w szerokoś ci, kamyki. Jest porzą dna toaleta, prysznic na zewną trz, szopa, w któ rej jest automat z wodą i napojami, np. yuppies. Są markizy i leż aki. . . ale to za mał o i są zmę czone. Minus za to punkt. Dalej - animacja...to wcale nie jest od sł owa, odpowiednio, minus punkt. Restauracja i bar. . . restauracja to doś ć duż a sala, dobrze umeblowana, plus letnia weranda z oryginalną osł oną . Bar letni, pod baldachimem, plus taras na drugim pię trze. Miejsc w zasadzie wystarczy.
W menu restauracji: zupa, kaszka mleczna, dodatki - makaron, ryż , kasza bulgur, puree ziemniaczane i frytki. Mię so – brył ki z pó ł produktó w, kurczak w ró ż nych postaciach, udka, skrzydeł ka, filet, pieczone, duszone, grillowane, kiedyś był y kotlety jagnię ce. Ryba codziennie, jakaś biał a, koś cista. Sał atki, warzywa, ś wież e, duszone, pieczone, zioł a, marynaty (ogó rki, papryka, oliwki). Wszystkie sł odycze są tego samego rodzaju, bez smaku. Na ś niadanie jajecznica, kieł baski, kieł basa, kilka rodzajó w seró w, warzywa, zioł a. . . W barze dobre, lane piwo, wó dka, brandy, gin, napoje yuppie.

Wszystko wydawał o się być w porzą dku, ale… chowają c się za koronowirusem, hotel wybrał koncepcję serwowania, kiedy obsł uga narzuca jedzenie i to jest gł ó wny problem. Pracownicy restauracji nie mó wią dobrze po rosyjsku, są doś ć agresywni i mają instrukcje, aby ograniczyć jedzenie do minimum, mimo ż e wszystkiego wystarczy nawet pod koniec obiadu czy kolacji. Ta sama historia w barze. Za takie podejś cie i sztab minus trzy punkty. Podsumowują c: hotel nie jest zł y, morze jest doskonał e, jeś li nie jest waż ne, abyś jechał dwa lub trzy razy na jedzenie i napoje i masz wystarczają co duż o nerwó w, aby komunikować się z personelem, moż esz iś ć .
Tłumaczone automatycznie z języka rosyjskiego. Zobacz oryginał