Wybraliś my hotel na podstawie recenzji i za radą biura podró ż y Coral travel. Od razu po zameldowaniu stał o się jasne, ż e popeł nili bł ą d przy wyborze hotelu, Grant Levent nie przycią ga nawet 3 gwiazdek. Stary, brudny hotel. Pokó j z poł amanymi zabytkowymi meblami, ł uszczą cym się tynkiem, wadliwą hydrauliką .
… Już ▾
Wybraliś my hotel na podstawie recenzji i za radą biura podró ż y Coral travel. Od razu po zameldowaniu stał o się jasne, ż e popeł nili bł ą d przy wyborze hotelu, Grant Levent nie przycią ga nawet 3 gwiazdek. Stary, brudny hotel. Pokó j z poł amanymi zabytkowymi meblami, ł uszczą cym się tynkiem, wadliwą hydrauliką . Staroż ytny rozł am wyciekł pierwszego dnia. Pod oknem unosi się uporczywy zapach zgnilizny, wię c staramy się nie otwierać po raz kolejny balkonu. Poproszony o przeniesienie do wyremontowanego pokoju, kierownik hotelu powiedział , ż e to pokó j po remoncie. Wakacje beznadziejnie zrujnowane. Nie polecam tego hotelu nikomu.
Tak jak
Lubisz
• 2
Pokaż inne komentarze …
• podróżował 9 lat wstecz
W zeszł ym roku byliś my w Marmaris, 4-gwiazdkowym hotelu Flamingo. Wszystko był o bardzo przyzwoite, choć niedrogie. Liczyli na to. Okazał o się , ż e to mistyfikacja. Umieś cił bym 2.5 gwiazdki. Hydraulika jest stara i problematyczna. w porzą dku. . Ale nic nie zrobili do koń ca.
… Już ▾
W zeszł ym roku byliś my w Marmaris, 4-gwiazdkowym hotelu Flamingo. Wszystko był o bardzo przyzwoite, choć niedrogie. Liczyli na to. Okazał o się , ż e to mistyfikacja. Umieś cił bym 2.5 gwiazdki. Hydraulika jest stara i problematyczna. w porzą dku. . Ale nic nie zrobili do koń ca. Reklama mó wił a o dwó ch basenach, 6 barach i innych przynę tach. Obsł uga posę pna, choć nie niegrzeczna. Telewizor był stary i dział ał kiepsko, był o jedno krzesł o i niezrozumiał y stó ł w pokoju sprzą tane czysto symbolicznie, chociaż rę czniki był y regularnie zmieniane. Ł ó ż ka też nie są zł e, ale moż na był o się schować za pomocą jakichś wiklinowych siatek, a klimatyzacja dział ał a dobrze. Jedzenie był o skromne, ale nieź le, jak dla nas, nie smakoszy, ale czyste i ciepł e morze ze wspaniał ym powietrzem jakoś zredukował o wszystkie negatywnoś ci.
Tak jak
Lubisz
• 2
Odpoczywaliś my w Turcji po raz pierwszy, to co czytaliś my o tym kraju w recenzjach przed wyjazdem nie był o uzasadnione, wszystko poszł o super! ! ! Stosunek do rosyjskich urlopowiczó w jest przyjazny i uważ ny. Personel hotelu jest bardzo sprawny i kompetentny. Moja siostra i ja dostaliś my dobry, duż y pokó j, bardzo nam się podobał o, ż e w pokoju był sejf, lodó wka był a nał adowana wodą .
… Już ▾
Odpoczywaliś my w Turcji po raz pierwszy, to co czytaliś my o tym kraju w recenzjach przed wyjazdem nie był o uzasadnione, wszystko poszł o super! ! ! Stosunek do rosyjskich urlopowiczó w jest przyjazny i uważ ny. Personel hotelu jest bardzo sprawny i kompetentny. Moja siostra i ja dostaliś my dobry, duż y pokó j, bardzo nam się podobał o, ż e w pokoju był sejf, lodó wka był a nał adowana wodą . Jedzenie jest doś ć urozmaicone, szczegó lnie podobał y mi się obiady, na któ rych był y najsmaczniejsze wypieki. Podczas naszych wakacji nie mieliś my czasu na zwiedzanie cał ego duż ego terytorium hotelu, po kolacji w innym hotelu pozostaliś my oddani GRAND LEVENT. Terytorium hotelu, choć ogromne, ale czyste i zadbane. Plaż a jest super, ale trzeba wcześ niej poż yczyć leż aki, nieś wiadomie wycią ć się w morzu, kupić lub zabrać ze sobą specjalne buty, iś ć nad morze, gdzie jest piasek. Bardzo blisko brzegu - koralowce i przepię kne ryby. Kupony na wycieczki został y zakupione u naszego touroperatora Sunmar, zwracam uwagę na bardzo dobrze skoordynowaną organizację wszystkich wycieczek i wycieczek. Dzię kuję bardzo za to! ! ! Dzię kujemy ró wnież personelowi hotelu za uważ noś ć , uś miechy, gotowoś ć do rozwią zania wszelkich zł oż onoś ci. Nasze wakacje był y ś wietne!
Źródło opinii — vOtpusk.ru
Tak jak
Lubisz
Hotel poł oż ony jest w pierwszej linii na koń cu wybrzeż a Ortakent, z dala od Bodrum, naprzeciwko plaż y Camel. Dojazd doł muszem na dworzec autobusowy w Bodrum zajmuje okoł o 30-40 minut i 75 rubli (lokalny bardziej cywilizowany minibus w poró wnaniu do Gazeli). Do centrum Ortakent - okoł o 15 minut w zależ noś ci od trasy, do sklepu "Metro" - 20 minut.
… Już ▾
Hotel poł oż ony jest w pierwszej linii na koń cu wybrzeż a Ortakent, z dala od Bodrum, naprzeciwko plaż y Camel. Dojazd doł muszem na dworzec autobusowy w Bodrum zajmuje okoł o 30-40 minut i 75 rubli (lokalny bardziej cywilizowany minibus w poró wnaniu do Gazeli). Do centrum Ortakent - okoł o 15 minut w zależ noś ci od trasy, do sklepu "Metro" - 20 minut.
Hotel 4*, wybudowany w 1995 roku. W hotelu znajduje się budynek administracyjny i restauracja, bliż ej morza - basen, bar i plaż a. Dwukondygnacyjny budynek mieszkalny ma kształ t bardzo wydł uż onej litery „P”, wewną trz dziedziń ca poroś nię tego zielenią , na niewielkim obszarze duż o drzew i krzewó w.
Plaż a jest prywatna - drobne kamyczki, wejś cie do wody dobre, ł agodne, na plaż ę przyniesiono piasek. Woda jest idealnie czysta, okoł o 25-27 stopni. Wysoka gę stoś ć wody pozwala swobodnie pł ywać , a jednocześ nie nie szczypie szczegó lnie w oczy.
Czę sty wiatr sprawia, ż e powietrze nie jest tak wilgotne, uczucie jest cał kiem przyjemne.
Kiedyś hotel był bardzo dobry, ale przez 15 lat budynki, meble, wyposaż enie i technologie obsł ugi stał y się przestarzał e. Na tle duż ej liczby staroż ytnych greckich ruin, oczywisty „zuż yty” hotel wyglą da doś ć harmonijnie, a nawet pikantnie. Odnosi się wraż enie, ż e wł aś ciciel (pan Levent) nie zajmuje się hotelem, a kierownictwo skupia się wył ą cznie na wypompowywaniu pienię dzy z hotelu. Personel jest typowy dla Turcji, gł ó wnie z Izmiru, nie rozumie rosyjskiego, ale zrozumienie jest osią gane ł amanym angielskim.
Goś cie - Turcy, Niemcy, Czesi, Polacy i inni Europejczycy zachowują się demokratycznie. Rosjan jest niewielu - 3-5 osó b.
W hotelu zupeł nie cicho i spokojnie, bez animacji, mał o alkoholu piję .
Posił ki HB (ś niadania i obiadokolacje, napoje pł atne osobno) są bardzo skromne, nazwał bym "szpital", dla tych, któ rzy z jakiegoś powodu zostali na obiad w hotelu. Na obiad - zupa, 3-4 dania na ciepł o (woł owina, kurczak + coś innego jak ryba, makaron, indyk, zapiekanki), 4-5 rodzajó w deseró w, standardowe owoce - melon, arbuz, ś liwka. Nie ma grilla. Dlatego jesteś my spokojni dla naszej talii)))
Wybó r dań na codzienne ś niadanie jest standardowy i minimalny. Zwykle rano ś niadanie tureckie (jajko na twardo, ser, warzywa, pieczywo, masł o, dż em, sucha karma), kontynentalne 1-2 razy w tygodniu (to samo plus omlet z serem).
W restauracjach na nabrzeż u menu jest doś ć standardowe i w poró wnaniu z cenami w Omsku jest wyraź nie droż sze: omlet z dodatkami od 120 do 240 rubli, smaż ona ryba - 300 - 400 rubli, standardowa pizza 35 cm - 160 - 300 rubli, filiż anka 50 g kawy po turecku - 40 - 80 rubli, butelka 0.5 litra wody pitnej - 30 -100 rubli, kolacja z lampką wina dla 1 osoby - 500 rubli.
Woda pitna jest aktywnie zuż ywana, okoł o 1.5 litra na osobę dziennie. W sklepach 20-30 rubli za 1.5 litra, hotel nie zapewnia wody.
Z jakiegoś powodu owocó w nie sprzedaje się na ulicy i w sklepach poszł am na bazar, któ ry odbywa się w Ortakencie w ś rody, ż eby je kupić . Winogrona - 40 rubli / kg, figi - 60 rubli / kg, brzoskwinie - 60 - 80 rubli / kg.
Najbliż szy duż y europejski hipermarket to Metro, ale tam sprzedają na karty lub paszporty i to w doś ć duż ych paczkach.
Program wycieczki, typowy dla tego regionu, obejmuje wizytę w mieś cie Efez, Pamukkale, mał y rejs jachtem z zawinię ciem na ró ż ne wyspy, rafting itp.
Hotel 4*, wybudowany w 1995 roku. W hotelu znajduje się budynek administracyjny i restauracja, bliż ej morza - basen, bar i plaż a. Dwukondygnacyjny budynek mieszkalny ma kształ t bardzo wydł uż onej litery „P”, wewną trz dziedziń ca poroś nię tego zielenią , na niewielkim obszarze duż o drzew i krzewó w.
Plaż a jest prywatna - drobne kamyczki, wejś cie do wody dobre, ł agodne, na plaż ę przyniesiono piasek. Woda jest idealnie czysta, okoł o 25-27 stopni. Wysoka gę stoś ć wody pozwala swobodnie pł ywać , a jednocześ nie nie szczypie szczegó lnie w oczy.
Czę sty wiatr sprawia, ż e powietrze nie jest tak wilgotne, uczucie jest cał kiem przyjemne.
Kiedyś hotel był bardzo dobry, ale przez 15 lat budynki, meble, wyposaż enie i technologie obsł ugi stał y się przestarzał e. Na tle duż ej liczby staroż ytnych greckich ruin, oczywisty „zuż yty” hotel wyglą da doś ć harmonijnie, a nawet pikantnie. Odnosi się wraż enie, ż e wł aś ciciel (pan Levent) nie zajmuje się hotelem, a kierownictwo skupia się wył ą cznie na wypompowywaniu pienię dzy z hotelu. Personel jest typowy dla Turcji, gł ó wnie z Izmiru, nie rozumie rosyjskiego, ale zrozumienie jest osią gane ł amanym angielskim.
Goś cie - Turcy, Niemcy, Czesi, Polacy i inni Europejczycy zachowują się demokratycznie. Rosjan jest niewielu - 3-5 osó b.
W hotelu zupeł nie cicho i spokojnie, bez animacji, mał o alkoholu piję .
Posił ki HB (ś niadania i obiadokolacje, napoje pł atne osobno) są bardzo skromne, nazwał bym "szpital", dla tych, któ rzy z jakiegoś powodu zostali na obiad w hotelu. Na obiad - zupa, 3-4 dania na ciepł o (woł owina, kurczak + coś innego jak ryba, makaron, indyk, zapiekanki), 4-5 rodzajó w deseró w, standardowe owoce - melon, arbuz, ś liwka. Nie ma grilla. Dlatego jesteś my spokojni dla naszej talii)))
Wybó r dań na codzienne ś niadanie jest standardowy i minimalny. Zwykle rano ś niadanie tureckie (jajko na twardo, ser, warzywa, pieczywo, masł o, dż em, sucha karma), kontynentalne 1-2 razy w tygodniu (to samo plus omlet z serem).
W restauracjach na nabrzeż u menu jest doś ć standardowe i w poró wnaniu z cenami w Omsku jest wyraź nie droż sze: omlet z dodatkami od 120 do 240 rubli, smaż ona ryba - 300 - 400 rubli, standardowa pizza 35 cm - 160 - 300 rubli, filiż anka 50 g kawy po turecku - 40 - 80 rubli, butelka 0.5 litra wody pitnej - 30 -100 rubli, kolacja z lampką wina dla 1 osoby - 500 rubli.
Woda pitna jest aktywnie zuż ywana, okoł o 1.5 litra na osobę dziennie. W sklepach 20-30 rubli za 1.5 litra, hotel nie zapewnia wody.
Z jakiegoś powodu owocó w nie sprzedaje się na ulicy i w sklepach poszł am na bazar, któ ry odbywa się w Ortakencie w ś rody, ż eby je kupić . Winogrona - 40 rubli / kg, figi - 60 rubli / kg, brzoskwinie - 60 - 80 rubli / kg.
Najbliż szy duż y europejski hipermarket to Metro, ale tam sprzedają na karty lub paszporty i to w doś ć duż ych paczkach.
Program wycieczki, typowy dla tego regionu, obejmuje wizytę w mieś cie Efez, Pamukkale, mał y rejs jachtem z zawinię ciem na ró ż ne wyspy, rafting itp.
Tak jak
Lubisz
Hotel poł oż ony jest w pierwszej linii na koń cu wybrzeż a Ortakent, z dala od Bodrum, naprzeciwko plaż y Camel. Dojazd doł muszem na dworzec autobusowy w Bodrum zajmuje okoł o 30-40 minut i 75 rubli (lokalny bardziej cywilizowany minibus w poró wnaniu do Gazeli). Do centrum Ortakent - okoł o 15 minut w zależ noś ci od trasy, do sklepu "Metro" - 20 minut.
… Już ▾
Hotel poł oż ony jest w pierwszej linii na koń cu wybrzeż a Ortakent, z dala od Bodrum, naprzeciwko plaż y Camel. Dojazd doł muszem na dworzec autobusowy w Bodrum zajmuje okoł o 30-40 minut i 75 rubli (lokalny bardziej cywilizowany minibus w poró wnaniu do Gazeli). Do centrum Ortakent - okoł o 15 minut w zależ noś ci od trasy, do sklepu "Metro" - 20 minut.
Hotel 4*, wybudowany w 1995 roku. W hotelu znajduje się budynek administracyjny i restauracja, bliż ej morza - basen, bar i plaż a. Dwukondygnacyjny budynek mieszkalny ma kształ t bardzo wydł uż onej litery „P”, wewną trz dziedziń ca poroś nię tego zielenią , na niewielkim obszarze duż o drzew i krzewó w.
Plaż a jest prywatna - drobne kamyczki, wejś cie do wody dobre, ł agodne, na plaż ę przyniesiono piasek. Woda jest idealnie czysta, okoł o 25-27 stopni. Wysoka gę stoś ć wody pozwala swobodnie pł ywać , a jednocześ nie nie szczypie szczegó lnie w oczy.
Czę sty wiatr sprawia, ż e powietrze nie jest tak wilgotne, uczucie jest cał kiem przyjemne.
Kiedyś hotel był bardzo dobry, ale przez 15 lat budynki, meble, wyposaż enie i technologie obsł ugi stał y się przestarzał e. Na tle duż ej liczby staroż ytnych greckich ruin, oczywisty „zuż yty” hotel wyglą da doś ć harmonijnie, a nawet pikantnie. Odnosi się wraż enie, ż e wł aś ciciel (pan Levent) nie zajmuje się hotelem, a kierownictwo skupia się wył ą cznie na wypompowywaniu pienię dzy z hotelu. Personel jest typowy dla Turcji, gł ó wnie z Izmiru, nie rozumie rosyjskiego, ale zrozumienie jest osią gane ł amanym angielskim.
Goś cie - Turcy, Niemcy, Czesi, Polacy i inni Europejczycy zachowują się demokratycznie. Rosjan jest niewielu - 3-5 osó b.
W hotelu zupeł nie cicho i spokojnie, bez animacji, mał o alkoholu piję .
Posił ki HB (ś niadania i obiadokolacje, napoje pł atne osobno) są bardzo skromne, nazwał bym "szpital", dla tych, któ rzy z jakiegoś powodu zostali na obiad w hotelu. Na obiad - zupa, 3-4 dania na ciepł o (woł owina, kurczak + coś innego jak ryba, makaron, indyk, zapiekanki), 4-5 rodzajó w deseró w, standardowe owoce - melon, arbuz, ś liwka. Nie ma grilla. Dlatego jesteś my spokojni dla naszej talii)))
Wybó r dań na codzienne ś niadanie jest standardowy i minimalny. Zwykle rano ś niadanie tureckie (jajko na twardo, ser, warzywa, pieczywo, masł o, dż em, sucha karma), kontynentalne 1-2 razy w tygodniu (to samo plus omlet z serem).
W restauracjach na nabrzeż u menu jest doś ć standardowe i w poró wnaniu z cenami w Omsku jest wyraź nie droż sze: omlet z dodatkami od 120 do 240 rubli, smaż ona ryba - 300 - 400 rubli, standardowa pizza 35 cm - 160 - 300 rubli, filiż anka 50 g kawy po turecku - 40 - 80 rubli, butelka 0.5 litra wody pitnej - 30 -100 rubli, kolacja z lampką wina dla 1 osoby - 500 rubli.
Woda pitna jest aktywnie zuż ywana, okoł o 1.5 litra na osobę dziennie. W sklepach 20-30 rubli za 1.5 litra, hotel nie zapewnia wody.
Z jakiegoś powodu owocó w nie sprzedaje się na ulicy i w sklepach poszł am na bazar, któ ry odbywa się w Ortakencie w ś rody, ż eby je kupić . Winogrona - 40 rubli / kg, figi - 60 rubli / kg, brzoskwinie - 60 - 80 rubli / kg.
Najbliż szy duż y europejski hipermarket to Metro, ale tam sprzedają na karty lub paszporty i to w doś ć duż ych paczkach.
Program wycieczki, typowy dla tego regionu, obejmuje wizytę w mieś cie Efez, Pamukkale, mał y rejs jachtem z zawinię ciem na ró ż ne wyspy, rafting itp.
Hotel 4*, wybudowany w 1995 roku. W hotelu znajduje się budynek administracyjny i restauracja, bliż ej morza - basen, bar i plaż a. Dwukondygnacyjny budynek mieszkalny ma kształ t bardzo wydł uż onej litery „P”, wewną trz dziedziń ca poroś nię tego zielenią , na niewielkim obszarze duż o drzew i krzewó w.
Plaż a jest prywatna - drobne kamyczki, wejś cie do wody dobre, ł agodne, na plaż ę przyniesiono piasek. Woda jest idealnie czysta, okoł o 25-27 stopni. Wysoka gę stoś ć wody pozwala swobodnie pł ywać , a jednocześ nie nie szczypie szczegó lnie w oczy.
Czę sty wiatr sprawia, ż e powietrze nie jest tak wilgotne, uczucie jest cał kiem przyjemne.
Kiedyś hotel był bardzo dobry, ale przez 15 lat budynki, meble, wyposaż enie i technologie obsł ugi stał y się przestarzał e. Na tle duż ej liczby staroż ytnych greckich ruin, oczywisty „zuż yty” hotel wyglą da doś ć harmonijnie, a nawet pikantnie. Odnosi się wraż enie, ż e wł aś ciciel (pan Levent) nie zajmuje się hotelem, a kierownictwo skupia się wył ą cznie na wypompowywaniu pienię dzy z hotelu. Personel jest typowy dla Turcji, gł ó wnie z Izmiru, nie rozumie rosyjskiego, ale zrozumienie jest osią gane ł amanym angielskim.
Goś cie - Turcy, Niemcy, Czesi, Polacy i inni Europejczycy zachowują się demokratycznie. Rosjan jest niewielu - 3-5 osó b.
W hotelu zupeł nie cicho i spokojnie, bez animacji, mał o alkoholu piję .
Posił ki HB (ś niadania i obiadokolacje, napoje pł atne osobno) są bardzo skromne, nazwał bym "szpital", dla tych, któ rzy z jakiegoś powodu zostali na obiad w hotelu. Na obiad - zupa, 3-4 dania na ciepł o (woł owina, kurczak + coś innego jak ryba, makaron, indyk, zapiekanki), 4-5 rodzajó w deseró w, standardowe owoce - melon, arbuz, ś liwka. Nie ma grilla. Dlatego jesteś my spokojni dla naszej talii)))
Wybó r dań na codzienne ś niadanie jest standardowy i minimalny. Zwykle rano ś niadanie tureckie (jajko na twardo, ser, warzywa, pieczywo, masł o, dż em, sucha karma), kontynentalne 1-2 razy w tygodniu (to samo plus omlet z serem).
W restauracjach na nabrzeż u menu jest doś ć standardowe i w poró wnaniu z cenami w Omsku jest wyraź nie droż sze: omlet z dodatkami od 120 do 240 rubli, smaż ona ryba - 300 - 400 rubli, standardowa pizza 35 cm - 160 - 300 rubli, filiż anka 50 g kawy po turecku - 40 - 80 rubli, butelka 0.5 litra wody pitnej - 30 -100 rubli, kolacja z lampką wina dla 1 osoby - 500 rubli.
Woda pitna jest aktywnie zuż ywana, okoł o 1.5 litra na osobę dziennie. W sklepach 20-30 rubli za 1.5 litra, hotel nie zapewnia wody.
Z jakiegoś powodu owocó w nie sprzedaje się na ulicy i w sklepach poszł am na bazar, któ ry odbywa się w Ortakencie w ś rody, ż eby je kupić . Winogrona - 40 rubli / kg, figi - 60 rubli / kg, brzoskwinie - 60 - 80 rubli / kg.
Najbliż szy duż y europejski hipermarket to Metro, ale tam sprzedają na karty lub paszporty i to w doś ć duż ych paczkach.
Program wycieczki, typowy dla tego regionu, obejmuje wizytę w mieś cie Efez, Pamukkale, mał y rejs jachtem z zawinię ciem na ró ż ne wyspy, rafting itp.
Źródło opinii — vOtpusk.ru
Tak jak
Lubisz
• 1