Jedzenie, napoje jak w tanim trzygwiazdkowym hotelu

Pisemny: 17 listopad 2020
Czas podróży: 21 — 28 sierpień 2020
Ocena hotelu:
4.0
od 10
Oceny hoteli według kryteriów:
Pokoje: 5.0
Usługa: 4.0
Czystość: 4.0
Odżywianie: 3.0
Infrastruktura: 4.0
1. Jeś li nie podoba ci się pokó j i chcesz się przeprowadzić , w każ dym razie wezmą od ciebie 70 euro i powiedzą , ż e to fajna okazja.
2. Jedzenie jest okropne, bardzo prymitywne i co najważ niejsze bez smaku. Nawet dania tureckie, któ re w Turcji powinny być dobrze ugotowane, nie są . Tureckie sł odycze był y tylko dwa razy w tygodniu i ró wnież bardzo przecię tne. To zdecydowanie najgorszy hotel 5 * dla mnie.
3. Napoje - w hotelu nie ma Ultra all inclusive - wszę dzie są lokalne alkohole niskiej jakoś ci. Nie da się pić koktajli i wcale nie masz na to ochoty. Wystarczą dwie szklanki, aby nastę pnego dnia przyprawić Cię o bó l gł owy. Spotykam to po raz pierwszy. Do picia moż na był o pić tylko lokalne biał e wino. Tak, ostatniego dnia powiedziano nam, ż e w barze w holu jest importowany alkohol - w rzeczywistoś ci są to dwa drinki, któ rych nie ma na wystawie i trzeba podejś ć i zapytać .

4. Animacja przeznaczona tylko dla Turkó w. Aerobik w basenie, wieczorem koncert kameralny z gitarą - to wszystko.
5. Terytorium - plaż a nam się podobał a. Pierce jest dobry. Z leż akami nie był o problemó w, dno jest bardzo kamieniste i po 5 krokach nastę puje ostry spadek. Morze jest doskonał e, wszystko widać na gł ę bokoś ci 5 metró w.
6. Nie wró cę do hotelu, nawet jeś li zaproponują mi wycieczkę za 100 euro, chociaż w sierpniu zapł aciliś my prawie 900 euro za osobę . Za te pienią dze moż esz wybrać wiele dobrych opcji. Cena tego hotelu w okresie letnim to maksymalnie 400-500 USD.
Tłumaczone automatycznie z języka rosyjskiego. Zobacz oryginał