Pytania o AlanyaZakupy

Zadać pytanie
Zadać pytanie
Na Twoje pytanie odpowiedzą eksperci i doświadczeni turyści.
+ Wyjaśnienie do pytania

Więcej o Alanya
4 miesięcy wstecz  •  2 abonent 1 odpowiedź
6 lat wstecz  •  3 abonent 2 odpowiedź
Witam, lecimy z córką do tego hotelu! Czy możesz mi powiedzieć, jak dostać się z hotelu do centrum handlowego Alanyum i sklepu Waikiki i jak daleko są ???
7 lat wstecz  •  5 subskrybenci 2 odpowiedź
W samym hotelu ceny wynoszą 3 € za 250 gr. i 9 € za kg (w pudełkach, akdeniz). Megamall w Konakli oferował pyszną turecką rozkosz (próbowałem), ale za 24 USD!!!! na kg. wagowo. Gdzie znaleźć złoty środek, smaczny na wagę i za rozsądne pieniądze? Dzięki!
8 lat wstecz  •  6 subskrybenci 7 odpowiedzi
9 lat wstecz  •  4 abonent 3 odpowiedź
Jedziemy na początku czerwca, jaka jest wtedy temperatura wody? W hotelu Stella Beach wejście do morza to kamyk, który jest duży? Czy chodzenie jest wygodne? Czy w pobliżu hotelu znajdują się sklepy? A jednak urodziny mojej mamy przypadają na nasze wakacje, czy mogę poprosić hotel o jakieś usługi?
10 lat wstecz  •  3 abonent 2 odpowiedź
Pierwszy raz jedziemy z mężem i dzieckiem do Turcji. Co można kupić dobrej jakości ubrania, kosmetyki i leki w Alanyi. Co jeszcze możesz doradzić?
10 lat wstecz  •  5 subskrybenci 5 odpowiedzi
Dzień dobry! Powiedz mi proszę, kto zna sklep skórzany „Baran Club” w Alanyi. Jak daleko jest od pętli autobusowej 50? A jeśli ktoś był już w Turcji w tym roku, posortuj według ceny. Ile w przybliżeniu kosztuje skórzana kurtka zimowa średniej długości? Oczywiste jest, że ceny są bardzo zróżnicowane, ale przynajmniej w przybliżeniu. Z góry dziękuję!
10 lat wstecz  •  6 subskrybenci 6 odpowiedzi
W czerwcu odpoczniemy w Alanyi. Chcę iść na zakupy i zrobić zakupy. Zaproponuj centra handlowe w rozsądnych cenach. Wyroby skórzane i złoto nie są zainteresowane. Chcę wiedzieć o ubraniach i butach. Dzięki.
10 lat wstecz  •  8 subskrybenci 7 odpowiedzi
Jaka jest jakość butów w Turcji i gdzie najlepiej je zobaczyć?
10 lat wstecz  •  4 abonent 4 odpowiedź
Jedziemy do tego hotelu 1 września. Proszę mi powiedzieć, jak dojechać do centrum handlowego Alanium, a może do innych sklepów i centrów handlowych, w których można kupić jeansy, bluzki, koszulki itp. małe rzeczy. Jakie są tam ceny? Ile kosztują dżinsy, sukienki. Dzięki.
10 lat wstecz  •  2 abonent 1 odpowiedź
Bardzo lubię ubrania tej firmy. Podaj mi adresy w Alanyi lub w pobliżu albo wszelkie punkty orientacyjne do znajdowania sklepów. Z góry dziękuję!
10 lat wstecz  •  1 abonent Bez odpowiedzi
A co z mlekiem błyskawicznym dla niemowląt? Czy jest w menu?
11 lat wstecz  •  2 abonent 3 odpowiedź
Gdzie mogę kupić dondurmę w pobliżu (Mahmutlar, Kardzhigak lub w Alanyi)?
11 lat wstecz  •  5 subskrybenci 8 odpowiedzi
Cześć! Proszę opowiedzieć, jak dojechać dolmusa z hotelu Atlas Beach w Konakli do centrum handlowego Alanyum. Czy to ostatni przystanek, czy muszę się przenieść? A ile kosztuje opłata za przejazd? Z góry dziękuję!
11 lat wstecz  •  5 subskrybenci 4 odpowiedź
według opinii wielu radzi kupować w sklepach ze stałymi cenami, co mi radzicie ??? A w których sklepach lepiej kupić ubrania, odzież wierzchnią (skóra owcza). I kolejne pytanie: czy warto kupować futro?
11 lat wstecz  •  8 subskrybenci 7 odpowiedzi
Pokaż więcej »