Плюси і мінуси тур фірми «Гал-Круїз»
Я хочу написати про фірму «Гал-Круїз» на основі поїздки «Тайни Європи» 27.06.2010
Це не перший раз як я їздив автобусом в Європу.
З Туроператором гал-круїз їхав вже 2 граз. Тому в мене є певне поняття як їздять фірми автобусними турами. Я не можу сказати, що було багато відмінностей, але вони були. На них я хочу зупинитися детальніше.
1. В Програмі було написано виїзд в 08:00. Ми виїхали 08:10.
Супроводжуючий Юрій досить швидко вказав місця в автобусі, хоча своє і місце сестри мені повідомили раніше. Дивно але приємно було як водії в краватках помагали з багажом.
В салоні грала інструментальна музика, мені пообіцяли переслати деякі пісні на мило.
2. На кордоні стояли десь 3 години, на мій погляд досить швидко.
3. Екскурсії. Дуже сподобалась в Зальцбургу і в Люцерні.
Всі решта екскурсії також, хоча екскурсія по Цюриху могла б бути коротшою.
Екскурсія буда більше ніж 3 години. Вже історичні дати, імена, назви не запам’ятовувались.
Але багатьом така екскурсія сподобалась.
4. Путівку Тайни Європи ми вибрали, бо програма дуже насичена, є багато місць де ми не були. Побоювання викликало як ми будемо встигати всюди.
В Мене був досвід з одною фірмою зі Львова де вся поїздка була на накладках…
(Назву фірми не буду говорити, зі зрозумілих причин, ми тоді їхали на 2 поверховому сірому автобусі. )
З гал-круїзом все було як в Swatch – Швейцарські годинники.
Все чітко і вчасно. Доречі, годинник сестра купувала в Люцерні, від вокзалу в Люцерні в вулиці вліво.
Десь 5 хв. Пішком. Дуже гарний вибір. І Ціни :-)
5. Готелі. Готелі переважно були розположені в околицях міст. Нас возив автобус. В Зальцбургу готель був в центрі. Зручно, що тут скажеш. В мілані готель був 2 зірки. Всі решта 3 зірки. Так вот тих 2 зірки були кращі ніж 3 зірки в Цюриху. Телевізори ЛСД, модерна сантехніка…
6. Група. Наша група складалася з представників різних регіонів України.
Дуже цікаво, що Люди з Харкова, Дніпрпетровська, Макіївки абсолютно нормальні люди!
А ось дві вчительки з Тернополя вразили негативом.
Вони їздили з учнями по Україні і були обізнані абсолютно з усім! Вони знали все! Це іронія звичайно.
Приказка «З Діда - пана» якраз до них. Я не міг зрозуміти як можна піти в магазин, накупити дрібничок на 140 франків, а купити водичку попити, для себе коханої, грошей нема!
Я раз їй позичив 0,5 л. моршинської, сестра угощала також, а вони ну ніяк.
Грошей на водичку нема. Щоб нормально поїсти нема, А на сумочку за 60 євро в Мілані знайшлись!
На каністру Оливкової олії також! Чудо!
7. Автобус не ламався. Кондиціонер працював.
Каву в автобусі не пив, бо в автобусі роздавали всім однакову розчинну. Я пю заварну.
А 2 тернопільські вчительки, пили по 3 порції зараз! В Тернополі кави немає!
8. Супроводжуючий Юра. Старався допомогти всім. Адекватно відповідав на запитання.
Відчувалась повага до кожного туриста. На відміну від моєї поїздки в Париж на тому «2 поверховому сірому гробі», Юра нормально давав інформацію про країни і про організаційні питання.
Доступно мені пояснив як користуватися транспортом в Мілані, розказав про типи білетів, куди ще можна зїздити і на що подивитися. Велике йому дякую.
9. Коли ми верталися з Праги, То було щось.
Задня части автобуса влаштувала Пивне свято.
Це звичайно весело, але для мене, такі святкування варто влаштовувати не під час їзди.
Вони почали співати, потім туалетні зупинки…
Юра перед від’їздом говорив про 12:30 приїзду до Львова, і казав, що може бути і пізніше, в залежності як переїдемо кордон, а ми приїхали 13:30.
Мені все рівно було, бо поїзд в мене ввечері, Інші також на поїзд встигли, але я вважаю, що з такими пивними святкуваннями потрібно по обережніше.
10. Назагал дуже пристойно.