Pytania o HurghadaZakupy

Zadać pytanie
Zadać pytanie
Na Twoje pytanie odpowiedzą eksperci i doświadczeni turyści.
+ Wyjaśnienie do pytania

Więcej o Hurghada
4 roku wstecz  •  7 subskrybenci 9 odpowiedzi
4 roku wstecz  •  10 subskrybenci 19 odpowiedzi
4 roku wstecz  •  8 subskrybenci 12 odpowiedzi
Gdzie najlepiej kupić mango, awokado? A co tam rośnie? Zioła/herbaty – co jest dopuszczalne dla Słowian? Transakcje nocne. które centra są najlepsze? Przyprawy i przyprawy są lokalne, a nie chińskie, co?
5 lat wstecz  •  7 subskrybenci 11 odpowiedzi
Powiedz mi, kto wie, jak realistyczne jest sprowadzenie telewizji z Egiptu? Co jest do tego potrzebne? Czy jest przewożony w bagażu podręcznym? Nieodebrane na lotnisku?
6 lat wstecz  •  12 subskrybenci 17 odpowiedzi
6 lat wstecz  •  8 subskrybenci 10 odpowiedzi
Pytanie do ekspertów rynku wycieczek w Egipcie. Monitorowane ceny do Egiptu przez około miesiąc. Gdy tylko stało się możliwe latanie, ceny wycieczek nagle wzrosły o 40-50%. Czy ma to związek z Walentynkami? Czy po 14-15 lutego nastąpi spadek cen do poziomu ze stycznia? Czy warto czekać na tańsze ceny do 15-20 lutego, czy też nie spadnie znacząco? Dzięki!
6 lat wstecz  •  9 subskrybenci 17 odpowiedzi
Mówią, że w aptekach państwowych nie jest drogo.
6 lat wstecz  •  8 subskrybenci 11 odpowiedzi
Ostatni raz byliśmy w Egipcie w 2016 roku. Kurs bankowy wynosił około 8-9 funtów, a miejscowi mieli $ = 15-16 funtów (ale to, jeśli od razu wymieniono tylko sto rubli, nie było uważane za mniej przy tym kursie). Dlatego w oparciu o tak korzystną dla nas wymianę lepiej było rozliczać się w funtach egipskich. Jak się sprawy mają teraz?
6 lat wstecz  •  8 subskrybenci 9 odpowiedzi
Dzień dobry! Proszę powiedz mi dobre supermarkety/sklepy w Hurghadzie ze stałymi lub rozsądnymi cenami. Interesuje się tekstyliami, kremami, mydłami, owocami, pamiątkami. Wielkie dzięki za odpowiedzi.
7 lat wstecz  •  12 subskrybenci 14 odpowiedzi
Proszę mi powiedzieć, jakie owoce przywieźć z Egiptu w ostatnich dniach marca. Hotel - Słoneczne Dni. Gdzie lepiej jechać po nich z tego hotelu i jakim transportem?
8 lat wstecz  •  7 subskrybenci 4 odpowiedź
Pokaż więcej »