Pytania o PragaWybór hotelu

Zadać pytanie
Zadać pytanie
Na Twoje pytanie odpowiedzą eksperci i doświadczeni turyści.
+ Wyjaśnienie do pytania

Więcej o Praga
5 lat wstecz  •  3 abonent 4 odpowiedź
5 lat wstecz  •  7 subskrybenci 8 odpowiedzi
Zarezerwowane przez rezerwację. Ponad 2 miesiące przed wyjazdem. Ale właściciel już żąda zapłaty za sprzątanie (jest to wskazane w rezerwacji, ale nie wliczone w cenę). Czy legalne jest wysłanie go do lasu i opłacenie osady / w rzeczywistości? To po prostu głupie, że te pieniądze nigdzie nie pójdą, ponieważ nie są one w kosztach do zapłacenia. I czy w ogóle można odmówić sprzątania w hotelach?
8 lat wstecz  •  7 subskrybenci 7 odpowiedzi
Dobry dzień! Od 11.09.2013 jedziemy do Pragi i zostajemy tam na tydzień. Po co brać piękne, nowe futro z rękawami 3/4 (jest lekkie) czy jesienną kurtkę?
11 lat wstecz  •  5 subskrybenci 5 odpowiedzi
Cześć! Będziemy w Pradze przez 4 dni, pomóżcie mi wybrać hotel spośród proponowanych: CENTRUM PRAGI 3*, CENTRUM PRAGI PLAZA 3*, IBIS PRAHA PLAC WENCESLAS, CENTRAL KAROLA, STARÓWKA RUBICON, ABE, ABRI, ALTON, BERANEK. DZIĘKI!
11 lat wstecz  •  5 subskrybenci 6 odpowiedzi
jedziemy do Czech w listopadzie planujemy odwiedzić muzeum narodowe, zoo, dodatkowo wycieczki do Bawarii (zamki), do Cesky Krumlov, puby, oczywiście restauracje. pytanie jest następne. Dziewczyny, kto tam był, czy jest jakaś forma ubioru na wycieczki do zamków? rozmawiają z pogodą w Czechach w listopadzie jakie szczęście, co zabrać ze sobą z ubrań? co wziąłeś? Czytałem gdzieś, że w niektórych knajpach jest bardzo zimno. Czy powinnam wziąć lekką suknię wieczorową? (na przykład do restauracji, jeśli jest tam ciepło) jestem zdezorientowany ... nie chcę ciągnąć ze sobą całej garderoby ... ps Kupowanie ubrań w Czechach nie wchodzi w grę.
11 lat wstecz  •  9 subskrybenci 20 odpowiedzi
Na majowe wakacje jadę do Pragi na 10 dni, nie chcę jechać do hotelu. Czy możesz polecić jakąś rzetelną firmę, która wynajmuje mieszkania w centrum? Nie do wyrzucenia!
12 lat wstecz  •  5 subskrybenci 6 odpowiedzi
Do Pragi jedziemy po raz pierwszy. Powiedz mi, potrzebujesz hotelu do spania i wypoczynku, bliżej dworca kolejowego i transportu. Z niedrogich - Libuse, Pension Fox, Akat Pension, Europe Pension, Jasmin - w którym się zatrzymać? Byłbym bardzo wdzięczny wszystkim, którzy odpowiedzieli.
12 lat wstecz  •  3 abonent 11 odpowiedzi
Proszę mi powiedzieć, gdzie lepiej wybrać hotel w Pradze: na Moście Karola czy na Rynku Starego Miasta? Chcemy odwiedzić jak najwięcej zabytków, aby wszystko było w zasięgu spaceru. Zostajemy na 4 dni. Proszę doradzić w wyborze dobrych hoteli, 4*. Z szacunkiem Nadieżda
12 lat wstecz  •  5 subskrybenci 12 odpowiedzi
!!!!!!!!!!
12 lat wstecz  •  5 subskrybenci 6 odpowiedzi
Kto był w tym hotelu podziel się wrażeniami, wykupiłem wycieczkę do tego hotelu.Jak szybko i nie spóźnić się stamtąd do Baszty Prochowej, ile czasu na obliczenia czy też można iść na czas. tramwaj i autobus, co tam jeździ numer.Piszą o tym hotelu dużo absurdów.Czy w pokoju jest czajnik.A jeszcze o papierosach,czy można palić w pokoju,czy jest wydzielone miejsce.Dzięki każdemu, kto odpowiada.
12 lat wstecz  •  1 abonent Bez odpowiedzi
Zainteresowany dostępnością parkingu w tym hotelu, jeśli jest płatny, jaki jest koszt.
12 lat wstecz  •  1 abonent 1 odpowiedź
We wrześniu jedziemy we czwórkę do Pragi. Mój mąż, ja i jego rodzice. Gdybym ja i mój mąż jechali razem, wybór byłby łatwiejszy, inaczej... Mama mojego męża pierwszy raz wyjeżdża za granicę, nie chcę, żeby codzienne problemy zepsuły resztę. Hotele powinny być czyste, ciche, śniadanie. Najlepiej blisko restauracji i komunikacji miejskiej. A jednak, czy są jakieś wakacje w Pradze pod koniec września? Gdzie byś je zabrał?
12 lat wstecz  •  6 subskrybenci 6 odpowiedzi
Dzień dobry. Proszę o radę wytrawnych i amatorów o odpoczynek w Pradze. Po pierwsze, interesuje mnie cena biletu i przydatne wskazówki dotyczące podróży pociągiem z Kijowa do Pragi. Nie mogę dokładnie znaleźć ceny biletów Kijów-Praga. Nie mówią dokładnie na Ukrzaliznytsia, wszyscy wymieniają inną cenę ... Po drugie, zakwaterowanie, normalne, niedrogie opcje. Nie jesteśmy wybredni, mielibyśmy gdzie przenocować))) Ale niedaleko od centrum.
12 lat wstecz  •  3 abonent 4 odpowiedź
Hotel co najmniej 3 gwiazdki?
12 lat wstecz  •  4 abonent 6 odpowiedzi
potrzebujesz porady na temat hotelu VENEZIA OLD TOWN
13 lat wstecz  •  5 subskrybenci 4 odpowiedź
co zabrać z ubrania? jemy pod koniec czerwca na wycieczce autobusowej
13 lat wstecz  •  4 abonent 5 odpowiedzi
Cześć! Chcemy lecieć z żoną do Pragi na 4 dni. Wcześniej nigdy nie byli w Czechach. Prosimy o poinformowanie hotelu, nie niższego niż 4 gwiazdki, lokalizacji w centrum, tak aby nie było zbyt daleko od metra i atrakcji. Cena: przez 4 dni nie więcej niż 15-18K rubli. Szturchałem pierwszego, który się natknął, wydaje się, że nic ... czekam na odpowiedzi! Dzięki html
13 lat wstecz  •  5 subskrybenci 4 odpowiedź
Kto wybrał się na wycieczkę Accord? Powiedz mi, w jakich hotelach są oni zakwaterowani?
13 lat wstecz  •  6 subskrybenci 7 odpowiedzi
Powiedz mi proszę, co zabrać ze sobą do Pragi??? zjedz 5 maja) Czy o tej porze jest tam gorąco?
13 lat wstecz  •  7 subskrybenci 8 odpowiedzi
Cześć! Do Pragi jedziemy pod koniec maja. powiedz mi jakie rzeczy zabrać ze sobą ????? jaka jest tam pogoda?????
13 lat wstecz  •  4 abonent 12 odpowiedzi
Proszę podać hotel w Pradze z parkiem wodnym. Byliśmy 7 razy w Ramada Resort Aquaworld Budapest 4*+ (Budapeszt). Teraz chcemy taki hotel w Pradze.
13 lat wstecz  •  4 abonent 3 odpowiedź
trzeba zarezerwować hotel na wyjazd: 1 pokój dla dwojga
13 lat wstecz  •  4 abonent 5 odpowiedzi
Proszę, powiedz mi normalny hotel w Pradze? Czym kierować się przy wyborze hotelu? Czy warto jechać do Pragi w połowie października?
13 lat wstecz  •  8 subskrybenci 12 odpowiedzi
pokój dwuosobowy, pokój standardowy
13 lat wstecz  •  2 abonent 1 odpowiedź
Jedziemy pierwszy raz, chcę wszystko zobaczyć
13 lat wstecz  •  2 abonent 1 odpowiedź
Pokaż więcej »