Pytania o Słoneczna plażaWycieczki

Zadać pytanie
Zadać pytanie
Na Twoje pytanie odpowiedzą eksperci i doświadczeni turyści.
+ Wyjaśnienie do pytania

Więcej o Słoneczna plaża
Jeśli tak, to gdzie dokładnie, jaka jest cena, jak długo to trwa, jak powstaje grupa? Jedziemy na 9 dni. Dzięki
9 lat wstecz  •  3 abonent 2 odpowiedź
Oświeć mnie. Zastanawiamy się nad wyjazdem do Stambułu na jeden dzień. Pytanie ile to kosztuje, od kogo wziąć, na co trzeba czasu, krótko mówiąc, wszystkie aspekty są interesujące.
10 lat wstecz  •  9 subskrybenci 11 odpowiedzi
Cześć! Kto podróżował ze Słonecznego Brzegu na wycieczkę do Rumunii, podziel się wrażeniami! Czy warto spędzić dwa dni odpoczynku?
10 lat wstecz  •  6 subskrybenci 17 odpowiedzi
Proszę o pomoc w opracowaniu trasy SB-Sozopol. Chcemy wynająć samochód w SB i pojechać do Sozopola. Pytanie brzmi, które miejsca na tej trasie lepiej odwiedzić, aby zobaczyć i docenić piękno tych miejsc.
11 lat wstecz  •  5 subskrybenci 6 odpowiedzi
W lipcu jade do Słonecznego Brzegu. Zastanawiam się, gdzie możesz iść lub tam pojechać.
11 lat wstecz  •  8 subskrybenci 11 odpowiedzi
Zrobili podwójną wizę na zwiedzanie Stambułu, ale po przeczytaniu recenzji o tej wycieczce zwątpili, czy warto tam jechać. Czy są dostępne inne opcje? I jeszcze jedno pytanie: gdzie mogę znaleźć turecki sklep odzieżowy Wai-ki-ki (w Bułgarii, nie w Stambule)?
11 lat wstecz  •  5 subskrybenci 17 odpowiedzi
Powiedz nam, kto był, o następujących wycieczkach rekreacyjnych: 1. Łowienie ryb. 2. Jeep safari. 3. Wieczorny spacer po jachcie.
12 lat wstecz  •  2 abonent 4 odpowiedź
Podróżują ze mną moja mama, 68 lat i córka, 11. Gdzie mogę się udać, żeby nie było to męczące i interesujące dla wszystkich?
12 lat wstecz  •  5 subskrybenci 4 odpowiedź
jeśli to możliwe, bardziej szczegółowo
13 lat wstecz  •  1 abonent Bez odpowiedzi
Cześć! Proszę o pomoc, ponieważ pierwszy raz jadę do Bułgarii i chciałbym zwiedzić atrakcje Słonecznego Brzegu (i nie tylko). Z góry dziękuję. Może ktoś odpoczął w Karolinie i może coś opowiedzieć? Dzięki!
13 lat wstecz  •  4 abonent 5 odpowiedzi
Zainteresowany kosztem, czasem trwania i wrażeniami z podróży.
13 lat wstecz  •  8 subskrybenci 25 odpowiedzi
Cześć! Do Słonecznego Brzegu jadę w połowie czerwca (Hotel Slavyansky). Powiedz mi proszę, jak najlepiej dostać się do Nesebyru i gdzie najlepiej się udać, jakie zabytki warto zobaczyć?
13 lat wstecz  •  5 subskrybenci 10 odpowiedzi
Пожалуйста, кто отдыхал в отеле Кипарисите 4*, то поделитесь общими впечатлениями. И ездили ли на какие-то экскурсии и стоят ли они того?
14 lat wstecz  •  4 abonent 4 odpowiedź
Czy można wybrać się na farmę strusi ze Słonecznego Brzegu? W jakiej osadzie, ile to kosztuje, czy w gospodarstwie są pamiątki i coś jadalnego (jajka, mięso)? Dzięki.
14 lat wstecz  •  1 abonent Bez odpowiedzi
pytanie o wyprawy wędkarskie
14 lat wstecz  •  4 abonent 3 odpowiedź
Czytałem w sieci o jaskiniach Jagodinskiej, gardle smoka (chyba) w Rodopach. Czy realne jest jechać tam ze Słonecznego Brzegu, interesuje mnie organizowanie ex, jeśli tak, to ile to będzie kosztować pod względem ceny i czasu oraz gdzie muszę jechać w Słonecznym Brzegu. polecam ex nie awansowany, jeśli w ogóle.
15 lat wstecz  •  4 abonent 3 odpowiedź
Naprawdę chcę pięknej przyrody, lepiej z noclegiem w jakimś cichym hotelu. Oprócz tego ex. co jeszcze warto zobaczyć. Jak dojechać do Sliwen kolejką linową ze Słonecznego Brzegu.
15 lat wstecz  •  4 abonent 3 odpowiedź