Oświeć mnie. Zastanawiamy się nad wyjazdem do Stambułu na jeden dzień. Pytanie ile to kosztuje, od kogo wziąć, na co trzeba czasu, krótko mówiąc, wszystkie aspekty są interesujące.
Proszę o pomoc w opracowaniu trasy SB-Sozopol. Chcemy wynająć samochód w SB i pojechać do Sozopola. Pytanie brzmi, które miejsca na tej trasie lepiej odwiedzić, aby zobaczyć i docenić piękno tych miejsc.
Zrobili podwójną wizę na zwiedzanie Stambułu, ale po przeczytaniu recenzji o tej wycieczce zwątpili, czy warto tam jechać. Czy są dostępne inne opcje? I jeszcze jedno pytanie: gdzie mogę znaleźć turecki sklep odzieżowy Wai-ki-ki (w Bułgarii, nie w Stambule)?
Cześć! Proszę o pomoc, ponieważ pierwszy raz jadę do Bułgarii i chciałbym zwiedzić atrakcje Słonecznego Brzegu (i nie tylko). Z góry dziękuję. Może ktoś odpoczął w Karolinie i może coś opowiedzieć? Dzięki!
Cześć! Do Słonecznego Brzegu jadę w połowie czerwca (Hotel Slavyansky). Powiedz mi proszę, jak najlepiej dostać się do Nesebyru i gdzie najlepiej się udać, jakie zabytki warto zobaczyć?
Czy można wybrać się na farmę strusi ze Słonecznego Brzegu? W jakiej osadzie, ile to kosztuje, czy w gospodarstwie są pamiątki i coś jadalnego (jajka, mięso)? Dzięki.
Czytałem w sieci o jaskiniach Jagodinskiej, gardle smoka (chyba) w Rodopach. Czy realne jest jechać tam ze Słonecznego Brzegu, interesuje mnie organizowanie ex, jeśli tak, to ile to będzie kosztować pod względem ceny i czasu oraz gdzie muszę jechać w Słonecznym Brzegu. polecam ex nie awansowany, jeśli w ogóle.
Naprawdę chcę pięknej przyrody, lepiej z noclegiem w jakimś cichym hotelu. Oprócz tego ex. co jeszcze warto zobaczyć. Jak dojechać do Sliwen kolejką linową ze Słonecznego Brzegu.