Deser z robakami w najdroższym hotelu w Użgorodzie!

Pisemny: 23 sierpień 2010
Czas podróży: 16 — 20 sierpień 2010
Komu autor poleca hotel?: W przypadku podróży służbowych
Ocena hotelu:
2.0
od 10
Oceny hoteli według kryteriów:
Pokoje: 5.0
Usługa: 5.0
Czystość: 5.0
Odżywianie: 1.0
Przyjechał em odpoczą ć w moim ukochanym mieś cie Uż horod z moją siostrą i przyjacielem. Z dawnych wspomnień udał am się na deser do najdroż szej restauracji w Uż gorodzie w Hotelu Stary Kontynent. Kiedyś był o tu pyszne. Teraz ceny został y podniesione i rzadki mieszkaniec Uż horodu bę dzie mó gł tu jadać . Ale teraz nie o to chodzi. Po zamó wieniu z siostrą naszego ulubionego deseru kremowo-karmelowego dostaliś my deser z robakami!! ! Kelner postawił przed nami deser usiany migdał ami z biał ymi robakami, któ re rozsiane są po cał ym talerzu. Dzwonią c do administratora udaliś my się do kuchni, gdzie spotkał em szefa kuchni. Na moją proś bę pokazał mi, jak przygotować deser: wyją ł z lodó wki krem ​ ​ karmelowy i dał mi plastikowe pudeł ko z migdał ami. (mó wi, ż e praż ymy migdał y przed podaniem. ) Tutaj wszyscy byliś my zaskoczeni!! ! Trzymał em pudeł ko migdał ó w, w któ rym roił o się od biał ych robakó w. Paję czyny z robakami. . . robaki. . . HORROR Obok mnie administrator (kobieta okoł o czterdziestu pię ciu lat) i kelner. W ramach rekompensaty zaoferowano nam owoce, ale po zapł aceniu za napoje pospiesznie opuś cić Stary Kontynent. Zamawiają c creme caramel (lub jego drugie imię creme brulee) na cał ym ś wiecie, prawie się nim otruł em na Starym Kontynencie.
Tłumaczone automatycznie z języka rosyjskiego. Zobacz oryginał