Jeśli nie byłeś wcześniej w Hiltonie, to Ci się spodoba

Pisemny: 15 sierpień 2010
Czas podróży: 9 — 13 sierpień 2010
Ocena hotelu:
7.0
od 10
Oceny hoteli według kryteriów:
Jeś li mó wimy o rodzinie, to gospodyni tworzy atmosferę domu. Jeś li mó wimy o „Petrosie”, to atmosferę hotelu tworzy obsł uga. Zwł aszcza personel hotelu. Specjalne podzię kowania dla Iwana i administratora Natalii, spieszyli się , aby zrobić wszystko, co od nich zależ y i nie tylko. Zawsze uczynni, przyjaź ni i pomocni. A jeś li hotel, moim zdaniem, zasł uguje na ocenę.7, to personel hotelu - solidna 10!
Teren jest czysty, chociaż tuż obok domkó w powstaje coś innego. Ale to nie dodaje ś mieci. Polana, kwiaty, huś tawki dla dzieci, ł aweczki, altany - to wszystko.
Sauna w hotelu jest mał a, ale jest. Na opał . są ach-och-bardzo marne. Zamó wiliś my ką piel dwa razy. Za pierwszym razem zamó wiliś my z ich miotł ą (eukaliptus-40 UAH). Ale ja jestem zagorzał ym stewardesem, wię c kiedy zobaczył em ten "bicz" : -), a potem spró bował em odpalić...: -(((

W ogó le mi się nie udał o, wię c pojechaliś my z mę ż em do Jaremczy, kupiliś my dwie miotł y brzozowe, zwią zaliś my je w jedną , kupiliś my czapkę do ką pieli i rę kawiczki w sklepie z narzę dziami (kto kocha ką piel, mnie zrozumie) , a nawet wtedy-a-. . .
Tak, przy okazji, weź ze sobą czapkę i rę kawiczki Rozmawialiś my z administratorką Natalią , dlaczego nie ma czapek i rę kawiczek? Ze wzglę dó w higienicznych. Ró wnież dobrze!
Osobno o chacie. Personel jakby się starał , ale nie ma wystarczają cej wiedzy. Jak był em studentem i trochę pó ź niej (ogó ł em 5 lat), pracował em najpierw jako kelner, potem jako administrator w restauracji, wię c mam coś do poró wnania z. Zostaliś my bezlitoś nie wierceni.
Ale jeś li nie zapomnisz, ż e nie jesteś w Bukowelu, ale we wsi Tatarowo, wszystkie czarują ce kł opoty znikają same.
Chciał am oczywiś cie zwykł ą kawę . Przy dobrej kawie mają duż o napię cia. Pstrą g z grilla jest nie do pochwał y, dania mię sne, twisty i loci. Serniki, pierogi i naleś niki też są bardzo dobre.
Polecam wszystkim zwró cić uwagę na to, ż e pierwsze dania są dobrze rozgrzane, podawane są trochę na ciepł o, a generalnie o kolejnoś ci, w jakiej chcesz zobaczyć dania na swoim stole, od razu skonsultuj się z kelnerem.
Ż yczę wszystkim udanych wakacji. Uciekam, ż eby napić się karpackiej herbaty z karpackim miodem. : -)
Tłumaczone automatycznie z języka rosyjskiego. Zobacz oryginał
Uwagi (1) zostaw komentarz
Pokaż inne komentarze …
аватар