Szmaragd

Pisemny: 15 sierpień 2012
Czas podróży: 29 lipiec — 13 sierpień 2012
Komu autor poleca hotel?: Na wypoczynek z przyjaciółmi, dla młodzieży
Ocena hotelu:
1.0
od 10
Oceny hoteli według kryteriów:
Pokoje: 3.0
Usługa: 1.0
Czystość: 2.0
Odżywianie: 4.0
Infrastruktura: 5.0
Na począ tku wszystko wydawał o się nieź le, ale w trakcie ż ycia odkryto niedocią gnię cia, któ re stawał y się coraz bardziej. . . Cał kowita oboję tnoś ć wł aś cicieli na to, co dzieje się na terenie. . . Dbają tylko o bar i jedzenie, jeś li odmó wisz tych usł ug, nastawienie automatycznie staje się wrogie, obiecana „przegotowana woda” o temperaturze 70 stopni w cią gu dnia pojawia się tylko przy posił ku i to nie wszystkim wystarcza. . . W pokojach jest duszno i ​ ​ gorą co (nie chodzi o luksus), nie ma nawet podstawowego wiatraka, komaró w i much (musiał em kupić taś mę na rzepy), ale moż na też zał oż yć moskitiery. . . Ł ó ż ka chcą być lepsze. . . jakaś kozł a z dziurą , strą cona z desek, skrzypi przy najmniejszym ruchu. . . Brudny. . . , czyszczenie toalety bez detergentó w, papier toaletowy, któ ry był począ tkowo odsł onię ty, gospodyni Nadież da Andrejewna z jakiegoś powodu został a usunię ta, najprawdopodobniej w celu zaoszczę dzenia pienię dzy lub z dala od szkó d. . . podczas pobytu ani razu nie był o sprzą tania i wymiany poś cieli w pokoju, wszystko musieliś my robić sami, nasza poś ciel był a dobra. . . Lodó wka na dziesię ć pokoi, jeden mał y i bardzo stary, w któ rym nic nie da się wł oż yć bez wiedzy gospodyni. . . A co najważ niejsze, w ogó le nie ma dostę pu do kuchni, począ tkowo gospodyni powiedział a, ż e ​ ​ da się gotować dla mał ych dzieci, ale zupeł nie o tym zapomniał a. . . Oferowane przez nich jedzenie nie jest odpowiednie dla dziecka. . . Każ dej nocy piosenki, alkohol, gł oś ne rozmowy do rana, sen nie jest realistyczny. . . Wiadomo, ż e ludzie w ten sposó b odpoczywają , ale trzeba przestrzegać jakiegoś porzą dku i reż imu oraz liczyć się z innymi wczasowiczami. . .
Tłumaczone automatycznie z języka rosyjskiego. Zobacz oryginał