Dobry wybór na Rybachy

Pisemny: 6 sierpień 2013
Czas podróży: 20 lipiec — 4 sierpień 2013
Ocena hotelu:
8.0
od 10
Oceny hoteli według kryteriów:
Zatrzymał em się z ż oną i dwó jką dzieci. Hotel został dobrze wybrany, strona ma peł ne informacje, kamerę internetową , wię c mieliś my pomysł na hotel i zgodny z oczekiwaniami. Na miejscu, biorą c pod uwagę otaczają cą rzeczywistoś ć Rybach, nietrudno był o zrozumieć , ż e hotel jest bardzo dobrze poł oż ony, z dala od ogó lnej plaż y fok i gó r ś mieci i straganó w. W rzeczywistoś ci za hotelem znajduje się niewielki obszar, aby pomieś cić dzikich turystó w, a nastę pnie cał kowicie dziką plaż ę . Plaż a przed hotelem znajduje się.10 metró w od hotelu, a rano jest wył oż ona leż akami i parasolami hotelu i faktycznie obcy nie penetrują tego obszaru. Sam hotel to zrekonstruowana przystań z restauracją i kawiarnią na nabrzeż u, w pobliż u są prostsze przystań . Kierownik Witalij, personel hotelu jest mił y, elastyczny i rozwią zuje wszystkie pojawiają ce się pytania. Mimo, ż e parking jest daleko, na ż yczenie zostaniesz bezpł atnie dostarczony do samochodu iz powrotem. Specjalne podzię kowania dla kierowcy, któ ry pomó gł uruchomić samochó d z rozł adowanym akumulatorem. Pokoje są wygodne, stylizowane na kajuty, w stylu marynistycznym. Ś niadanie w cenie, lekka i zdrowa kaszka mleczna, naleś niki itp. . Są fajne "ż etony" - biblioteczka z ksią ż kami do wymiany, gry planszowe, pokó j dziecię cy, sala do oglą dania transmisji pił karskich, katamarany, skuter wodny. Lepiej pł ywać wcześ nie rano, woda jest czysta i przejrzysta, od godziny 9 sprzedawcy samosó w-krewetek-frytek-jagó d i jeź dź cy na pojazdach wodnych o zapachu benzyny wpadają w ciszę i spokó j. Potem, po godzinie 4 po poł udniu, okoł o 6, sł oń ce zachodzi za gó rą i robi się już chł odno. Ogó lnie biorą c, biorą c pod uwagę infrastrukturę wsi, w któ rej nie ma gdzie chodzić dż insy, nie mó wią c już o szpilkach i sukienkach dla pań , instytucja jest najlepsza. Moim zdaniem restauracja hotelowa to pozycja, któ rą należ y wzmocnić . Widać , ż e mamy duż y problem z zasobami pracy i jesteś my gotowi przymkną ć oko na wiele bł ę dó w kelnerki i nie być wybrednym (chyba, ż e ​ ​ oczywiś cie jest gotowa się uczyć , a nie gł upio się sprzeczać ). Ale jedziemy na Krym, nad morze i chcemy obfitoś ci dań rybnych, jagnię ciny i mię sa, dań warzywnych na grillu, shurpa, pilaw, przysmakó w kuchni orientalnej, owocó w, autorskiego wina i cydru. W menu restauracji tego wszystkiego nie ma, nie jest jasne, któ ra kuchnia jest atutem restauracji, moussaka wedł ug greckich standardó w, nie moussaka, satsivi, bez sosu orzechowego i nie satsivi, chalogach nie z grilla, to wydaje, a nie chalogach. Kuchnia to delikatna sprawa i tutaj moje wraż enia niewiele pomogą , wszystko zależ y od chę ci wł aś cicieli do poprawy i cieszenia się karmieniem ludzi. Mam nadzieję , ż e w przyszł oś ci wszystko się zmieni, ale o restauracji gastronomicznej się nie pamię ta. W ogó le musiał em wyjś ć i zaryzykować w innych Rybachach lub zjeś ć podczas wycieczek samochodowych w sprawdzonych miejscach. Wraż enie, ż e wszyscy mają obsesję na punkcie majonezu i trzeba ich kilkakrotnie ostrzec, ż eby nie dodawać majonezu do potraw. Poł oż enie Rybach jest bardzo pię kne - dolina otoczona gó rami, ale gł ó wna ulica i ogó lna plaż a to cichy horror. Wię c jeś li nieumyś lnie tu przyjechał eś , wybierz miejsce z dala od tego wszystkiego, w Hotelu Fregat.
Tłumaczone automatycznie z języka rosyjskiego. Zobacz oryginał