Отдых в санатории понравился, реально - не хотели уезжать.
Было пару моментов по обслуживанию, но это мелочи, все мы люди. В целом внимательный персонал, понравились врачи в медцентре. Медицинский центр очень развитый, прям полноценный медкорпус. Есть и косметология, и СПА салон. Стоимость СПА услуг конечно же отдельно все оплачивается, но цены приемлемые. Понравилась услуга сухой флоатинг, расслабляет очень и снимает напряжение. Такие услуги лучше вначале делать, что быстрее войти в режим отдыха. Также понравился бассейн 25 м с морской водой.
Развлечений по вечерам достаточно. Ресторан с шоу программами, караоке. По возможности вернемся ещё.
Naprawdę podobał a mi się reszta w sanatorium - nie chcieli wyjeż dż ać .
Był o kilka momentó w konserwacji, ale to drobiazgi, wszyscy jesteś my ludź mi. Ogó lnie rzecz biorą c, uważ ny personel lubił lekarzy w centrum medycznym. Centrum medyczne jest bardzo rozwinię te, peł nowartoś ciowy budynek medyczny. Znajduje się tu ró wnież salon kosmetyczny i spa. Koszt usł ug SPA oczywiś cie wszystko pł aci się osobno, ale ceny są rozsą dne. Podobał a mi się usł uga dryfowania na sucho, bardzo relaksują ca i ł agodzą ca stres. Lepiej najpierw wykonać takie usł ugi, któ re szybko wejdą w tryb spoczynku. Podobał się ró wnież.25-metrowy basen z wodą morską .
Dosyć rozrywki wieczorami. Restauracja z programami pokazowymi, karaoke. Wró cimy, jeś li to moż liwe.