Obsł ugują cy nas kelnerzy, absolutnie niekompetentni pracownicy, nie do koń ca potrafią powiedzieć , ile czasu zajmuje przygotowanie zamó wienia, w efekcie zamiast obiecanych 40 minut wszystko przecią gnę ł o się.2, 5 godziny. Szef kuchni lubi podsolać wszystkie potrawy, ale nie ma znaczenia, kiedy na stole jest só l, pierwszy raz przyniesiono nam ją prawie od razu, ale solniczka był a pusta.
… Już ▾
Obsł ugują cy nas kelnerzy, absolutnie niekompetentni pracownicy, nie do koń ca potrafią powiedzieć , ile czasu zajmuje przygotowanie zamó wienia, w efekcie zamiast obiecanych 40 minut wszystko przecią gnę ł o się.2, 5 godziny.
Szef kuchni lubi podsolać wszystkie potrawy, ale nie ma znaczenia, kiedy na stole jest só l, pierwszy raz przyniesiono nam ją prawie od razu, ale solniczka był a pusta. Nastę pnie był y 4 pró by w odstę pach 5-7 minut. Za każ dym razem, gdy przynosił em solniczkę do stoł u, nie był o w niej soli. Czy naprawdę tak trudno jest sprawdzić zawartoś ć soli w kuchni. W rezultacie cał e nasze jedzenie wystygł o, nastró j się pogorszył , a administratorka Tamara nie mogł a rozwią zać sytuacji konfliktowej.
Drogi Igorze Kapitanie, podejmij dział ania przeciwko swojemu personelowi serwisowemu. Taki hotel powinien mieć przeszkolonych pracownikó w.
Szef kuchni lubi podsolać wszystkie potrawy, ale nie ma znaczenia, kiedy na stole jest só l, pierwszy raz przyniesiono nam ją prawie od razu, ale solniczka był a pusta. Nastę pnie był y 4 pró by w odstę pach 5-7 minut. Za każ dym razem, gdy przynosił em solniczkę do stoł u, nie był o w niej soli. Czy naprawdę tak trudno jest sprawdzić zawartoś ć soli w kuchni. W rezultacie cał e nasze jedzenie wystygł o, nastró j się pogorszył , a administratorka Tamara nie mogł a rozwią zać sytuacji konfliktowej.
Drogi Igorze Kapitanie, podejmij dział ania przeciwko swojemu personelowi serwisowemu. Taki hotel powinien mieć przeszkolonych pracownikó w.
Tak jak
Lubisz
• 2
Pokaż inne komentarze …