Nieprzyjemny administrator, któ ry mó wi jak pan i dzię ki któ remu stracił a 1400 hrywien, bo. bł ę dnie sporzą dzone dokumenty dotyczą ce zakwaterowania (dział księ gowy nie przyją ł do zapł aty). A cena noclegu jest zbyt wysoka. Po zapł aceniu za pokó j 1407 UAH. dziennie (jeś li nagle po dokonaniu rezerwacji, przy odprawie, cena nagle nie wzrosł a o 200-300 UAH, jak to się stał o z moimi kolegami tego samego dnia) otrzymujesz:
Ś wież y remont, dobry design, akceptowalne ś niadanie.
Pokó j 2.5*3.5 metra z czego ł azienka ma 1.5*1.5 metra.
Kabina prysznicowa w tej samej ł azience ma wymiary 0.8*0.8 m (moż na po prostu stać w niej pod prysznicem, podnoszą c rę kę rozbijamy się o ś ciany).
W poszwie na koł drę jest dziura.
Ł ó ż ko o maksymalnej wysokoś ci 1.75m.
Nie ma lodó wki.
Nocne ś wiatł o uderza prosto w oczy.
Nie ma gdzie wieszać rzeczy, przy wejś ciu jest wieszak z trzema stał ymi trempelami, na odzież y wierzchniej trzeba był o zawiesić biał ą bluzkę .
Prasowanie tej bluzki to osobna historia - deska do prasowania w zakamarku w ciemnym korytarzu, nie ma gdzie wlać wody do ż elazka, nie ma gdzie wieszać ubrań (jeś li zabrał eś wię cej niż jedną rzecz do prasowania). Ż elazko jest zakamienione do tego stopnia, ż e zbiornik na wodę się nie zamyka i woda z niego pryska.
Wisienką na torcie jest serwis opon za oknem! Cał ą noc huk i są dzą c po tablicy na parapecie, powietrze trudno nazwać przyjaznym dla ś rodowiska.
Absolutnie nie polecam!
Personel hotelu jest w kontakcie, ale jak mó wią , musi być pieprz, wię c są wyją tkowi ludzie z wł asnym nastrojem, któ ry niestety jest przekazywany w komunikacji z goś ć mi i staż ystami. Wcale tak nie powinno być . Hotelowa restauracja ma podstawowe sieci do umieszczania jedzenia, któ re jest bardzo stare, a jedzenie jedzenia na serwetce z pleś nią staje się obrzydliwe (nie moż esz ich zmieniać co kilka miesię cy? )
Pokoje mają zmię tą poś ciel i brudne ś ciany, któ rych nie powinno być.
Jedzenie w kuchni dodawane jest na talerze bez rę kawiczek (sał atki, kasze, sł odycze). Nieznajomi czę sto wchodzą do kuchni i odwracają uwagę pracownikó w od gotowania. Jedzenie nie zawsze jest ś wież e, czasem ś wież e zmieszane z wczorajszym.
Kolejnym ogromnym plusem jest to, ż e wię kszoś ć pracownikó w mł odzież owych.