Dlaczego piszę - zrelaksuj się , spodoba ci się , ale uważ aj na sztuczki restauracji, weź prostsze jedzenie. Na obiad zabrali okonia, jakby ryba był a smaż ona w gł ę bokim tł uszczu i rozgotowana, a dla niego te same ziemniaki. Có ż , szefowie tej restauracji jeszcze nie zrozumieli, ż e ludzie bę dą dzielić się ze sobą tymi informacjami, to po pierwsze, a po drugie bogaci ludzie jedzą ś wież e, naturalne i proste jedzenie. Nawiasem mó wią c, tuż przed hotelem sprzedawane są ś wież e owoce i produkty mleczne. Mił ych wakacji!
Na „zapowiedź ” kierownika osiedlił się nie w „Panoramie” („no, co tam popatrzysz na budowę ”), ale w budynkach wzdł uż basenu. Tak i na pierwszym pię trze (choć zgodził em się na drugie, ale kierownik TAK przeprosił ! ). Takie pionierskie numery obozowe z sł yszalnoś cią są siadó w aż po ich senne mamrotanie, nie mó wią c już o innych wydawanych przez nich dź wię kach. Leż ą c w ł ó ż ku patrzył em na sufit, wył oż ony nieheblowanymi, niepomalowanymi drewnianymi klockami (chalet, czy coś ). Ł azienka niczego nie zdenerwował a, wszystko dział ał o, z wyją tkiem nieszczelnego prysznica. przez co na podł odze zawsze był a woda. Sprzą tanie pokoju nie był o zł e.
Nie był o narzekań na morze i plaż ę . Wszystko ok. Sam zmió tł piasek z leż akó w, inaczej wszystko był o koszerne). Tyle ż e po 9 rano ż eglowanie dalej niż.5 metró w od brzegu był o niebezpieczne - po obu stronach plaż y wypoż yczono skutery wodne. któ re ponad gł owami wczasowiczó w był y wynoszone do morza, wracał y z powrotem, ró wnież mylą c miejsca, i leciał y prosto do ką pią cych się . Ochrona na plaż y wzruszył a ramionami - a SHO moż emy zrobić...
Animatorzy (podró ż owali z dzieckiem)… Byli. Boleś nie leniwy. Ograniczona w fantazji jedynie malowaniem twarzy i zabawą w rabusió w Azak (to wtedy dzieci uciekł y i nikt ich nie szuka). W poró wnaniu do zeszł ego roku jest do bani. Wyją tkiem jest animatorka Liza, któ ra prowadził a z dzieć mi zaję cia rozcią gania (czy co tam? ).
Podczas pobytu z dzieckiem na jednej z zabaw w restauracji, przez kuchenne drzwi zaobserwował em ciekawy obraz: przy ladzie, gdzie są gotowe dania, pewien mę ż czyzna w czarnym wę dzonym (tak, w kuchni) , odkaż ają c cał e jedzenie, ale koroną wszystkiego, co był o. kiedy wybił ustnik na tym samym stojaku. Nie sł yszeli o systemie HACCP (HACCP), ale potem weź … W koń cu nie 5 gwiazdek! )))
Jedzenie w restauracji był o pyszne. ale tylko ten, któ ry był . Wielu dań nie moż na był o zamó wić przez kilka dni. „Skoń czył o się , nie dostarczyli”, nadawali kelnerzy, z jakiegoś powodu bardzo dumni z informacji, któ re podali o nieobecnoś ci. "Ciasto na naleś niki się skoń czył o, ale kucharz wię cej nie robi" - od takich.
Gotowanie przez szefa kuchni „dań szefa kuchni” nie polegał o na zawstydzaniu Gordona Ramsaya czy Andrew Zimmerna wykwintnymi daniami, któ re pieszczą niebo i cieszą oko daniami kuchni molekularnej, nie. Szef kuchni, z miną powagi, gotował na otwartym ogniu pilaw lub bograch - dania, któ re mó j przyjaciel gotuje z taką samą aurą znaczenia na polowaniu, kiedy udaje mu się wyjś ć . Swoją drogą duż o smaczniejszy, mimo ż e nie jest kucharzem. Ale wzią ł bym tego szefa kuchni Zemlyansky'ego jako szefa kuchni polowej))).
Ceny dań - owszem, wysokie, ale nikt nie obiecywał , ż e bę dzie tanio. Dla rodziny skł adają cej się z 2 osó b dorosł ych i 1 dziecka w wieku 6 lat udał o się zebrać.2500 UAH dziennie. Bez alkoholu i dodatkó w. Ś wież e owoce sprzedawano poza hotelem.
Ogó lnie rzecz biorą c, to wszystko. Musisz tam pojechać , jeś li bardzo to kochasz. . . Nie wiem nawet, co osoba powinna kochać , aby tam jechać...osobiś cie wybiorę inne miejsce za te pienią dze, to na pewno.
Powodzenia.
Pokoje. Mieliś my pokó j w budynku 1 za 2500. Pierwszym rozczarowaniem jest podwó jne ł ó ż ko, skł adają ce się z dwó ch poł ą czonych ze sobą pó ł tora. Spał o mię dzy nami mał e dziecko, któ re cią gle wpadał o do zł ą cza mię dzy ł ó ż kami. Taka niespodzianka czeka na Ciebie we wszystkich pokojach tej kategorii. My osobiś cie mieliś my balkon metr po metrze, dwoje dorosł ych już za sobą nie tę sknił o. Wi-fe w pokoju jest bardzo sł aba.
W mini barze są.4 butelki po 0.5 najtań szej wody "Karpatska Dzherelna", chcesz się napić ? - zapł ać za każ de 30 UAH. Przepraszam, ale to jest raż ą ca bzdura.
Restauracja. Drogie i niesmaczne. To szczere. Szefowie kuchni po prostu nie wiedzą , jak pokroić filet z kurczaka na brył ki dla dzieci. Przecinają się wzdł uż , a nie w poprzek wł ó kien, wtedy dosł ownie ja, dorosł y, muszę z trudem oderwać kawał ek mię sa zę bami, a dziecko nie moż e nawet gryź ć . Aby zepsuć delikatny filet z kurczaka, musisz mieć talent. Pierogi są obrzydliwe w smaku, sklejone w jedną brył ę , podarte, mroż one pó ł produkty, kasza manna w grudkach i z folią mleka ś miał o w ogó le nie moż na zamawiać naleś nikó w. O każ dym daniu moż na mó wić osobno, ale recenzja okaż e się kilkustronicowa. Był o kilka jadalnych! dania rybne i pizza. Kolejne skandaliczne dwie ceny w czeku - jedna drobnym drukiem, a druga duż ym pogrubieniem z 10% napiwkiem dla kelnera. Niektó rzy kelnerzy pł acą c przez terminal, bez pytania, wjeż dż ają na kwotę z napiwkiem. Przepraszam, ale czy podobał a mi się obsł uga kelnera i co najważ niejsze, ile hrywien/proc chciał bym zadecydować dla siebie.
Darmowe ś niadania. Jeden tytuł . Dostajesz kaucję w wysokoś ci 200 UAH za osobę i musisz zainwestować w te 200 UAH zamawiają c ś niadanie w restauracji, aby był o bezpł atne. Nie zawsze da się wykonać tę „sztuczkę ”, biorą c pod uwagę , ż e np. rogalik z ł ososiem kosztuje 165 UAH, a kawa/herbata 50 UAH. Oczywiś cie moż esz zainwestować w zaliczkę zamawiają c naleś niki z mię sem i kwaś ną ś mietaną za 80 UAH lub omlet, ale jakoś tak naprawdę nie chcesz jeś ć cał y czas tego samego ś niadania. Czy to naprawdę taki problem, aby uruchomić szwedzką linię na ś niadanie? Dlaczego na każ dym kroku chcesz wydzierać goś ciowi wię cej pienię dzy?
Animacja dla dzieci. Są to dwie dziewczyny, któ re czasami widuje się prowadzą c kilkoro dzieci po hotelu. Dla dzieciakó w z rozrywki to aqua make-up i pó ł godzinna dyskoteka z cał kowicie nie-dziecię cymi piosenkami.
Specjalną ostatnią pamią tką po Hotelu Goodzone był o mnó stwo mał ych drzazg na stopach mojego dziecka. Cał a tró jka dzieci mojej siostry ma tę samą historię . Deski są wszę dzie: przy basenie, w pobliż u piaskownicy dla dzieci, ś cież ki z deskami nad morzem.
Nie polecam hotelu Goodzone w Zatoce!
Có ż , generalnie wyjechaliś my z psutym wraż eniem, chociaż naprawdę chcę wierzyć , ż e w przyszł ym roku wszystko bę dzie dobrze : )
Nie polecam pobytu w hotelu podczas prac budowlanych na terenie w okresie ś wią tecznym.
Z poważ aniem, Giennadij.
Jeś li chodzi o hał as z placu budowy: hał as zdarzał się od czasu do czasu, ale był kró tkotrwał y i absolutnie nie krytyczny!
Sł usznie uważ amy tę instytucję za najlepszą bazę wypadową nad Morzem Czarnym ! !
Dobre przestronne pokoje, zadbane terytorium, szeroka czysta plaż a. Pod tym wzglę dem wszystko jest na poziomie.
Ale wyglą da na to, ż e w tym roku przyjechaliś my tu po raz ostatni. Znacznie pogorszył a się jakoś ć jedzenia i obsł ugi w restauracji. Zostaliś my mocno zatruci pierogami i lasagne - reszta dnia po prostu musiał a leż eć w pokoju w warstwie. Kelnerzy, któ rzy nas obsł ugiwali, nie dział ali dobrze: cią gle zapominali o czę ś ci zamó wienia, nosili jedzenie dla dzieci przez godzinę , bez uprzedzenia, ż e bę dą musieli czekać . Dzieci nie mogą tak dł ugo czekać na obiad.
Za ceny wyż sze niż w wielu restauracjach w centrum Odessy oczekujesz jakoś ci i obsł ugi na poziomie. Zaznaczam, ż e zanim nie mieliś my takich roszczeń do restauracji, byliś my ze wszystkiego zadowoleni.
Inną rzeczą , któ ra mi się nie podobał a, był o to, ż e jak dzwonili do administracji z drobnymi proś bami, jak zmiana prześ cieradł a czy przyniesienie czajnika, czekali kilka godzin i przynosili go dopiero po wielokrotnych telefonach.
W ogó le szkoda, ż e nasze ulubione miejsce wypoczynku tak bardzo się pogorszył o.
Jedzenie w restauracji jest zł e. Odpoczywamy z nimi 5 lat, ten rok bę dzie ostatnim. 4 lata na 5 niektó re dzieci i doroś li mają zatrucie. Kiedyś myś leli, ż e mogą się otruć , kupują c jedzenie nie w restauracji, ale w tym roku jedli wył ą cznie w restauracji Hudson. Najpierw otruto dziecko, potem dorosł ego. Nie polecam jedzenia w restauracji Hudsonclub. W zeszł ym roku najmł odsze dziecko został o otrute, w wyniku czego musiał przez jeden dzień leż eć w szpitalu w Odessie.
2. Dziewczę ta-administratorki nie mają czasu na wykonanie takiej iloś ci pracy. Jeś li czegoś potrzebujesz, bę dą musieli poczekać , aż bę dą mieli dla ciebie wolną minutę .
3. Jeż eli koszt pokoju przekracza 2000 UAH za dobę , w pokoju znajdują się.3 butelki niegazowanej wody mineralnej "Morshinska" 0.5 l, któ rej koszt to 30 UAH za sztukę . Jakiś ż art. A kiedy się wymeldujesz, zostaniesz poproszony o zapł acenie za 4 butelki)) Obsł uga!
4. Restauracja jest po prostu okropna! Ceny powierzchni. Menu jest jak zwykle. W zeszł ym roku był o znacznie lepiej. Jeś li zamó wił eś obsł ugę pokoju, przygotuj się na ponowne zadzwonienie, aby odebrać naczynia. Na kelneró w w restauracji nie ma ż adnych skarg. Myś lę , ż e dla wczasowiczó w powyż ej 5 dni moż liwe był oby wliczenie przynajmniej ś niadania w cenę .
5. Był em mile zaskoczony terytorium, jego sprzą taniem, bezpieczeń stwem. Sprzą tanie pokoju na najwyż szym poziomie. Bardzo przyjazny personel. 4 rę czniki na osobę , zmieniane codziennie.
Dobre miejsce na weekendowy wypad. Nie wię cej.