tak sobie

Pisemny: 6 sierpień 2018
Czas podróży: 27 lipiec — 3 sierpień 2018
Ocena hotelu:
3.0
od 10
Oceny hoteli według kryteriów:
Pokoje: 4.0
Usługa: 3.0
Czystość: 4.0
Odżywianie: 4.0
Infrastruktura: 6.0
Prosty hotel. Nie ma gwiazdek, nigdzie nie jest wskazana ż adna. Stare, zniszczone ł ó ż ka. Nie ma lodó wki. Jedzenie jest w zasadzie normalne, ale przy kolacji dwó ch posę pnych Turkó w, któ rzy marszczą c brwi patrzyli na goś ci, narzuca się wydawanie. Jedna ł yż ka ryż u, nawet ryż u jest ograniczona, druga ł yż ka produktu zawierają cego mię so. Jednocześ nie patrzą na nich jak na wrogó w, któ rzy przyszli je zjeś ć . Opró cz tego do obiadu podawane są takż e zupy i sał atki z jajek i kieł basy pozostał ej po ś niadaniu. Jest bufet z posiekanymi pomidorami, ogó rkami, sał atkami warzywnymi. Podczas wymeldowania organizator wycieczki odebrał z hotelu o 16-00, ale pokó j został eksmitowany o 12-00. Musiał em siedzieć na walizkach przez 4 godziny w holu. Turyś ci w innych hotelach, z któ rymi rozmawiali w drodze na lotnisko, mogli nieco pó ź niej opuś cić swoje pokoje. Pozostań na morzu o 3 godziny dł uż ej ostatniego dnia. Menedż er, czyli wł aś ciciel, któ ry wyglą da jak gruby Uzbeczek z brzuchem, kiedy rozumie ję zyk rosyjski, a kiedy to się nie opł aca, to nie rozumie. W zasadzie był a to jedna z najtań szych opcji przy wyborze wycieczki. Skromne zakwaterowanie i skromne wyż ywienie w zasadzie się nadawał y, ale obsł uga nieprzyjemna.
Tłumaczone automatycznie z języka rosyjskiego. Zobacz oryginał