Najlepsze trio w Kemer!

Pisemny: 1 wrzesień 2020
Czas podróży: 21 — 30 sierpień 2020
Komu autor poleca hotel?: Na relaksujące wakacje; W przypadku podróży służbowych; Na wypoczynek z przyjaciółmi, dla młodzieży
Ocena hotelu:
10.0
od 10
Oceny hoteli według kryteriów:
Pokoje: 10.0
Usługa: 10.0
Czystość: 10.0
Odżywianie: 10.0
Infrastruktura: 8.0
Apartament dwupokojowy, schludny, wygodny, wszystko w porzą dku, nic nie zepsute, klimatyzacja w każ dym pokoju dział a, duż y prysznic, peł nowartoś ciowa lodó wka. Sumienne sprzą tanie pokoju codziennie. Na balkonie nie ma sznura do bielizny, prosimy o przywiezienie wł asnego.
Z hotelu jest transfer na dwie plaż e, jedna na samym koń cu Kemer, druga mniej wię cej w poł owie linii plaż y, druga jest lepsza. Leż aki na plaż ach są bezpł atne, zapewnione są rę czniki plaż owe. Do najbliż szej plaż y bez transportu 15 min spacerkiem w rześ kim tempie, 20 w spokojnym tempie. Ale wybrał em hotel w tym miejscu, bo w Kemer wię kszoś ć hoteli znajduje się wzdł uż gł ó wnej ulicy, a jeś li okna na nią wychodzą , to nie bę dziesz mó gł spać przy otwartych oknach z powodu samochodó w jeż dż ą cych cał ą noc. A to miejsce jest ciche.
Jedzenie jest doś ć proste, ale nie nudne, nie powtarzają ce się , szefowie kuchni naprzemiennie dania, wszystko ś wież e i smaczne. Opisuję szczegó ł owo, skoro nikt konkretnie nie wspomina w komentarzach, a dla mnie jedzenie jest waż nym kryterium wyboru hotelu, ponieważ mam specjalną dietę . Za każ dym razem był o coś w moim guś cie i potrzebach. Wybó r gorą cych z reguł y dwó ch rodzajó w mię sa, dwó ch rodzajó w warzyw i przystawki. Dodatki obejmują ryż , makaron, kaszę bulgur, frytki, czasami duszone ziemniaki lub puree ziemniaczane. Mię so - kurczak, ró ż ne czę ś ci, indyk i tradycyjne tureckie kotlety kefte lub wariacje na ich temat (to nie jest soja, czę sto w recenzjach piszą , ż e kotlety sojowe). Z warzyw duszonych samych lub z mię sem - papryki, pomidoró w, cukinii, bakł aż ana, brukselki, brokuł ó w, fasoli szparagowej, grzybó w.

Zimne sał atki i warzywa są obfite. Owoce do każ dego posił ku - arbuz, melon, winogrona, ś liwki, brzoskwinie, lokalna wyją tkowo sł odka pomarań cza, grejpfrut, wybó r zdecydowanie lepszy niż w innych trojaczkach, gdzie owoce są rzadkoś cią . Jest też kilka deseró w do wyboru. Grill co wieczó r, grill nie za każ dym razem się udaje, moim zdaniem kucharz wysycha, ale czasem się okazuje. Był też dorada i makrela. Kiedyś był y gotowane raki, wię c Rosjanie rzucili się na nie, jakby nigdy wcześ niej ich nie widzieli i nie zobaczyli ponownie tej samej liczby. Jedzenie w dostatecznych iloś ciach o każ dej porze jak wskazano w grafiku, nie ma czegoś takiego jak w innych trojaczkach, ż e przyszedł pó ł godziny przed koń cem obiadu, a oni już wszystko zjedli przed tobą .
Przy barze moż na pić alkohol, ale bez wię kszej przyjemnoś ci, jeś li jesteś koneserem, to nie zadział a. Ale powiedzmy, ż e w innym hotelu w ogó le nie pił em lokalnego alkoholu, ale tutaj nic.
Kolejny plus - muzyka nie grzechocze i jest dobrej jakoś ci, nie przeszkadza.
Podobał mi się wystę p w noc turecką , muzycy ś piewali i tań czyli brzuch. Taniec brzucha oglą daliś my w hotelu na pierwszej linii, w naszym hotelu był o zdecydowanie lepiej.
Personel jest przyjazny, pomocny, gotowy do pomocy w każ dej sprawie.
Są tylko dwie wady: w pokoju jest pł atne Wi-Fi i jego koszty, a hotel odpoczywa, gł ó wnie Rosjanie, któ rzy zachowują się bezczelnie wyzywają co, ale ich mentalnoś ć oczywiś cie nie zależ y od hotelu. Nie był o jednak wieczornych koncertó w.
Tłumaczone automatycznie z języka rosyjskiego. Zobacz oryginał