Jedzenie owszem jest wyś mienite, ale wydarzył się nieprzyjemny incydent: w gotowanej potrawie natkną ł em się na fragment talerza. Dobrze, ż e tego nie poł kną ł em i nie zł amał em zę ba! Padł o roszczenie, za któ re przysł ali nam butelkę wina w formie przeprosin, w miejscowe lody zł apano też kawał ek plastiku. Algol importowany i lokalny w obfitoś ci, nie ma problemu.
Fish Restaurant A La Carte: Nie rozumiem entuzjastycznych recenzji. Potrawy są takie same jak w restauracji gł ó wnej (wczorajsza kuchnia), kelnerzy pę dzą i nie wiedzą , kto co zamó wił . Alkohol z karty win jest pł atny.
Plaż a i morze są dobre. Leż akó w był o wystarczają co duż o, zawsze moż na był o znaleź ć wolny.
Zamó wiliś my usł ugi fotografa: jedno zdję cie w prezencie, ale prawie poł owa zdję ć z naszej sesji zaginę ł a. Drobiazg, ale nieprzyjemny. W koń cu wraż enie skł ada się z mał ych rzeczy, prawda?
Animacja i rozrywka doskonał a. Dla goś ci z dzieć mi zapewnione jest wszystko, aż do osobnego posił ku dla dziecka.
Przewodnik po hotelach Pegas Lydia: jedynym celem jest sprzedaż wię kszej liczby wycieczek, nie przyjazny, nigdy, przechodzą cy obok, nie przywitał się . Drobiazg?
W dniu wyjazdu walizki nie został y nam przyniesione przed transferem. Nosił go sam mą ż . Znowu drobiazg?
Podsumowują c: nie miał em zamiaru pisać negatywnej recenzji.
Mó j mą ż i ja zawsze spokojnie odpoczywamy, nie wysuwamy niekoń czą cych się roszczeń , nie psujemy wakacji. Recenzja po prostu przedstawia fakty. Pomoż e to komuś nawigować w wyborze hotelu, ponieważ cena tutaj jest doś ć wysoka. Tak, a jeś li hotel pozycjonuje się jako klasa premium, wszystkie wyż ej wymienione przeze mnie są po prostu nie do przyję cia. Opinia skł ada się z mał ych rzeczy!
Czystoś ć , bardzo troskliwa obsł uga, pyszne jedzenie, duż y wybó r europejskich drinkó w, pię kne tereny… no wł aś ciwie wszystko jest w porzą dku poza plaż ą .
Minusy:
Dziś mamy 4 dzień odpoczynku, wczoraj w hotelu pojawił o się wielu nowych turystó w, wzrosł a też ogó lna liczba turystó w. Nie spodziewają c się ż adnych zmian w komforcie wypoczynku, przyjechaliś my na plaż ę o 8.30 i stwierdziliś my, ż e nie ma dla nas miejsca. Peł ne leż akó w zaję te rę cznikami, torbami, kapciami, kostiumami ką pielowymi i bidonami, ale tak naprawdę nie ma ludzi. Zwracają c się do pracownikó w plaż y o rozwią zanie tego problemu, usł yszeli odpowiedź , ż e nie mają prawa dotykać rzeczy osobistych goś ci. Nie poddaliś my się i poszliś my dalej szukać miejsca, ale go tam nie był o. Potem był a komunikacja ze sztafetą goś ci - odpowiedź jest tylko jedna, na plaż y jest maksymalna iloś ć leż akó w i parasoli, z ludź mi nic nie moż emy zrobić . Mó j mą ż i ja jesteś my w szoku. Oczywiś cie nie zejdziemy do poziomu rę cznikó w na plaż y o 6 rano z kamieniami, bę dziemy musieli usią ś ć na krzesł ach w barze.
Wniosek jest tylko jeden – Barut Kemer Collection nie radzi sobie z obsł ugą , gdy hotel jest obcią ż ony ponad 50%.
Szkoda. Z pewnoś cią nie spodziewaliś my się tego po hotelu na tym poziomie.
Jeś li masz inne pytania dotyczą ce hotelu, napisz, chę tnie odpowiem.
Przyję cie. Zostaliś my ciepł o przywitani i zaoferowaliś my kilka pokoi do wyboru. Praca jest bardzo przejrzysta, szybka i uważ na.
Relacje z goś ć mi. Dziewczyny są profesjonalne. Wszelkie ż yczenia są speł nione wł aś nie tam, od wyboru poduszek po wybó r czasu na sprzą tanie pokoju. Każ dego dnia interesują się naszymi ż yczeniami i wraż eniami, ale jednocześ nie grzecznie i nienachalnie. Wielkie podzię kowania dla Svetlany i cał ego zespoł u kierowanego przez Emre Bora.
Pokó j. Pokoje po gruntownej przebudowie. Ciekawy design i wygodny ukł ad pomieszczenia. Czyszczenie i uzupeł nianie mini baru sprawnie i codziennie.
Restauracja. Kuchnia w Barut to odrę bna forma sztuki! Moż na ś miał o powiedzieć , ż e mają poziom kuchni europejskiej. Ró ż norodnoś ć bufetu jest doś ć duż a: woł owina, jagnię cina, kurczak, ryby, owoce morza, a takż e wiele sał atek, przeką sek i owocó w. Zawsze moż na był o wybrać dania z grilla, na parze lub pieczone. Deser! Od razu widać , ż e został y przygotowane przez mistrzó w cukiernictwa. Sernik, tiramisu, red velvet, esterhaize, profiteroles, makaroniki, creme brulee i inne tradycyjne desery. Pragnę ró wnież zauważ yć , ż e jeś li masz osobiste ż yczenia dotyczą ce kuchni, to z przyjemnoś cią się one speł nią . Na przykł ad poprosiliś my dziecko, aby ugotował o pizzę tylko z serem i bez innych dodatkó w. Serdeczne podzię kowania dla Szefa Kuchni Ethem Zeynel za dobrze skoordynowaną pracę wszystkich restauracji, w tym wykwintnych restauracji A’la karte.
bar. Importowane napoje alkoholowe dobrej jakoś ci. Koktajle przygotowywane są profesjonalnie.
Animacja. Pomimo tego, ż e wczasowiczó w był o niewielu, zespó ł animatoró w pracował z peł nym zaangaż owaniem. Wszystkie imprezy sportowe i rozrywkowe odbywał y się w cią gu dnia. Nika i Tyson - chł opaki, jesteś cie SUPER! Programy pokazowe odbywał y się dwa razy w tygodniu. Karaoke, dyskoteka (dzię ki DJ Fatihowi, któ ry zawsze puszczał muzykę na naszą proś bę , a takż e innym wczasowiczom), pił ka noż na na duż ym ekranie. Jestem zachwycony, a raczej mó j wnuk, z animacji dla dzieci, zawsze emocjonują cych zaję ć i zabaw, na widok Fatifa i Olyi dzieci z wielką przyjemnoś cią pobiegł y do miniklubu. Dzię ki Apolly za wspaniał y zespó ł animatoró w!
Reszta był a bardzo zadowolona. Na pewno bę dziemy wracać .
Serdeczne podzię kowania dla dyrektora generalnego Asima Buraka za znakomitą pracę cał ego zespoł u.
Szwed to obfitoś ć ró ż norodnych dań na każ dy gust. Weź to i zjedz lunch)) A potem schudnij w Karpatach)) W barze na ulicy alkohol jest lekko rozcień czony, a koktajle są pyszne. Basen leż aki morskie. . . O tak, pokoje są ciasne, a rę czniki się zuż ył y. Có ż , znalazł em bł ą d)) Polecam ten hotel?
Pokó j jest bardzo wygodny, meble i wyposaż enie są nowoczesne.
Codzienne sprzą tanie w pokoju, cią gł a zmiana rę cznikó w, poś ciel (czysta i ś nież nobiał a) czę sto zmieniana. Kosmetyki i mini bar uzupeł niane regularnie.
Jedzenie jest bardzo zró ż nicowane, od PP po fast food, któ ry jest przyzwyczajony do wszystkiego.
W menu duż o ryb, dań mię snych, warzyw, sosó w, marynat i przeką sek.
Wiele deseró w od panna cotty po cię ż kie odmiany sł odyczy.
W restauracji gł ó wnej iw innych barach wszystko jest czyste, zadbane, zadbane.
Bar w holu i na zewną trz. Dobrej jakoś ci alkohol, duż o koktajli alkoholowych i bezalkoholowych.
Ogó lnie rzecz biorą c, na terenie hotelu nie widział em ludzi cierpią cych gł ó d)))
Animacja jest bardziej nastawiona na mał e dzieci i osoby w ś rednim wieku. Ale duż o zaję ć sportowych w cią gu dnia.
W cał ym hotelu są mini naczynia wi-fi, sygnał jest w wię kszoś ci dobry, ale w pobliż u naszego pokoju 2101 zamiast naczynia wystawał y przewody, wię c w pokoju prawie nie był o wi-fi.
Plaż a jest stale sprzą tana, woda i soki w lodó wce są ogó lnodostę pne. Mał e kamyczki, czystoś ć , wygodne leż aki.
Do dyspozycji są.4 baseny: relaksacyjny dla mił oś nikó w ciszy, ze zjeż dż alniami, aktywny duż y basen i bardzo pł ytki dla dzieci.
Wszystkie baseny są regularnie czyszczone, woda czysta, nie ś mierdzi chlorem.
Ogó lnie praca personelu jest doskonał a. Widać , jak pró bują się mę czyć , ale zawsze są przyjaź ni i reagują .
Z ż yczeń : trochę wię cej animacji dla nastolatkó w i stabilne wi-fi.
Jeszcze raz dzię kujemy za wspaniał e wakacje, mamy nadzieję , ż e przyjedziemy ponownie))
Plaż a jest kamienista, duż o darmowych leż akó w nawet o 10 rano. Morze czę sto ma fale rano, ale po 16-00 morze jest spokojne i jest wię cej ludzi niż rano. W lodó wkach na plaż y woda butelkowana, soki pakowane i ayran w opakowaniach jednostkowych. Wszystkie inne napoje w barze przy basenie.
Personel hotelu jest bardzo goś cinny i przyjazny. Pokoje są super - nowoczesne.
Na pewno postaram się wró cić do tego hotelu?