dobre wakacje

Pisemny: 12 sierpień 2011
Czas podróży: 18 — 30 czerwiec 2011
Komu autor poleca hotel?: Na relaksujące wakacje; Dla rodzin z dziećmi
Ocena hotelu:
7.0
od 10
Oceny hoteli według kryteriów:
Pokoje: 7.0
Usługa: 8.0
Czystość: 7.0
Odżywianie: 6.0
Infrastruktura: 8.0
Mó j mą ż i ja byliś my w Krasnej Talka od 18 czerwca do 30 czerwca 2011, pokó j euro na 3 pię trze pierwszego gł ó wnego budynku. Na począ tku zamieszkaliś my w pokoju z widokiem na budowę krytego basenu, jest tam naprawdę gł oś no, ale po negocjacjach w recepcji pokó j został dla nas zmieniony, ponieważ zapł aciliś my za rezerwację w marcu. Pokó j przyzwoity, poś ciel zmieniana co trzy dni, codziennie stawiają butelkę wody mineralnej 1.5 litra bez gazu i markowe karmelki. Na urodziny przyszł a pokojó wka i pogratulował a mi, wrę czają c butelkę wina i tabliczkę czekolady z sanatorium. To był o bardzo mił e!
Ogó lnie wszystko w sanatorium jest bardzo starannie zrobione, widać , ż e ma jednego wł aś ciciela i bardzo kompetentnego dyrektora biznesowego.
Terytorium jest zadbane, cał e w kwiaty. Dwa baseny - dla dorosł ych i dla mał ych dzieci.

Rę czniki plaż owe (markowe, podobnie jak pozostał e) wymieniane są do woli codziennie, choć trzeba za nie wpł acić kaucję w wysokoś ci 500 rubli. za rę cznik, przy wyjeź dzie pienią dze są zwracane.
Plaż a jest bardzo przyzwoita, zamknię ta, zawsze jest bezpł atny leż ak, materace na leż akach. Moż esz siedzieć zaró wno nad morzem, jak iw cieniu. Na plaż y o godzinie 11-00 codziennie animacje dla dzieci, bardzo zabawne. W cią gu dnia na plaż y naleś niki, naleś niki i coś jeszcze są darmowe, ale trzeba stać w kolejce.
Jedyne, co nam się nie podobał o, to catering. Zawsze nie ma wolnych stolikó w, kelnerki nie mają czasu na sprzą tanie brudnych naczyń . Bufet: kapusta, buraczki, marchew, groszek konserwowy, ogó rki, pomidory, bardzo rzadko twaroż ek, czasem proste sał atki, ryż , kasza pę czak, niedogotowane ziemniaki, kieł baski, mini kotlety, duszony kurczak, czasem ryby, mini buł ki i paszteciki wł asne produkcja , chleb, wiś nie, brzoskwinie (choć niedojrzał e), pomarań cze. Co prawda na ś niadanie zawsze jest ś wież y jogurt pitny, sfermentowane mleko pieczone (nie z butelek, ale ż ywe, produkowane lokalnie), wę dliny i kawał ki sera, do wyboru jajecznica, a takż e musli. Z obiadu piwo z beczki i lemoniada, z kolacji takż e lokalne pó ł sł odkie czerwone i biał e wino. Ale menu nigdy się nie zmienił o, każ dy dzień jest taki sam.
Bardzo podobał y nam się restauracje z sanatorium poł oż onego na nasypie - Ukraiń ski Dziedziniec i Santa Fe, dobre menu pod wzglę dem jakoś ci i ś redniego rachunku poró wnywalne z restauracjami moskiewskimi : ). Stał ym odwiedzają cym otrzymują.10% zniż ki na wszystkie usł ugi sanatorium i gastronomii. Jest też restauracja Karavan-Saray, ale my tam nie poszliś my.

Ze wszystkich pensjonató w i sanatorió w, któ re odwiedziliś my w Gelendż ik (a jesteś my fanami Genendż yka : ) ), jest to najlepsze miejsce na relaks.
Tłumaczone automatycznie z języka rosyjskiego. Zobacz oryginał