Wszystko jest bardzo fajne, ale jedzenie jest złe?

Pisemny: 23 marta 2021
Czas podróży: 2 — 12 marta 2021
Ocena hotelu:
7.0
od 10
Oceny hoteli według kryteriów:
Pokoje: 10.0
Usługa: 10.0
Czystość: 10.0
Odżywianie: 4.0
Infrastruktura: 10.0
Im wię cej ludzi, tym lepsze jedzenie, w weekendy przychodzą miejscowi, potem od razu są homary (był y 2 razy w cią gu 10 dni). Ś wież e soki na ś niadanie i lunch (ale robią to gdzie indziej). Czerwona ryba na ś niadanie, duż o owocó w (dojrzale pyszne), desery - rozkosz, na obiad zawsze kilka rodzajó w ryb i mię s - zaznaczyli, ż e był o po prostu "dopracowane". Krewetki, kalmary, kraby - bez smaku.
Bardzo podobał a mi się restauracja El Asador. "Dziewczyny są rozpieszczone", ale hotel wszedł , chciał bym wię cej owocó w morza. Kiedy gł ó wna restauracja jest otwarta - wszystko tę tni ż yciem! Dział a w weekendy w 100%.
Ś niadanie w dni powszednie jest ró wnież dobre. Obiady są zł e, na kolację w dni powszednie trzeba iś ć do a la carte.
Tłumaczone automatycznie z języka rosyjskiego. Zobacz oryginał