Hotel tolerowane jedzenie okropne?

Pisemny: 4 lipiec 2016
Czas podróży: 1 — 7 czerwiec 2016
Ocena hotelu:
3.0
od 10
Oceny hoteli według kryteriów:
Zameldowaliś my się w tym hotelu 3 dni po naszym przyjeź dzie. Po prostu nie był o miejsc dla nas wszystkich, a jest to 17 osó b i wiele z dzieć mi. Dzię ki Intourist. Mieszkaliś my w apartamentach i nie mieliś my nic wspó lnego z pokojami hotelowymi, wię c pokoju nie bę dę opisywał . Zacznę od okropnej stoł ó wki. Jedzenie jest obrzydliwe, kucharz najwyraź niej jest mistrzem w psuciu się jedzenia. Cał e jedzenie jest zimne. W hotelu wyraź nie brakuje dań . Po prostu brakuje talerzy, kubkó w, ł yż ek, widelcó w, jednorazowych kubkó w. Brakuje torebek z herbatą . Ś niadanie skł ada się z jajecznicy, jajecznicy, kieł basek, szynki konserwowej, a takż e smaż onego, szarego sera, sera, pomidoró w i ogó rkó w. Kawa z ekspresu jest kwaś na. Pł atki owsiane, dzbanek ciepł ego mleka. Sok (wiś niowo-pomarań czowy) Kwaś ny jogurt, sł oik dż emu. Chł odnica do zaparzania herbaty, jeś li masz wystarczają cą iloś ć torebki. Kolacja . Kilka zup jest doś ć pł ynnych. Ryż lub ziemniaki, Kurczak lub mię so w sosie wł asnym. W tym samym kurczaku pojawia się zapiekanka lub gulasz z kapusty z poranną kieł basą i szynką , czasem mroż one warzywa groszek i kukurydza. Sał atka grecka, pomidory i ogó rki. Piwo, jeś li ten pomyj moż na nazwać piwem, piana wypł ywa z kranu po opadnię ciu, w szklance pozostaje mniej niż jedna czwarta bladoż ó ł tawego pł ynu. Owoce, a mianowicie arbuz wedł ug wydania. Pojawia się kilka trzech ciastek. Kolacja. Wszystko bę dzie jak na lunch z lekkim artystycznym dodatkiem w postaci pomidora lub sera. Wydawał o się , ż e wszystko, co nie został o zjedzone na obiedzie, pł ynnie przeniosł o się na obiad. Kilka sł ó w o pracownikach kuchni. 1. Kuchnia to tylko podwó rko, do któ rego wchodzą wszyscy pracownicy hotelu, przyjaciele i znajomi. Kiedyś toczyli wó zek z dzieckiem. Naczynia nie są dobrze umyte. Pracownicy hali, to dwaj faceci i dziewczyna. Chodzą w swoich codziennych ubraniach. Jeś li dziewczyna wyglą da schludnie, to faceci są w brudnych koszulkach i szortach. Kucharz to generalnie arcydzieł o – mę ż czyzna w wieku okoł o 50 lat w pasiastych szortach, kapciach i podkoszulku. Gotowanie bez rę kawiczek. Na stole panuje bał agan podczas gotowania. Wszystkie produkty leż ą razem w szybie. Wymianę tacek na jedzenie wykonuje gruba babcia w pasiastym T-shircie, jest też zmywarką . Teraz BAR. Lada jest sfatygowana, na hali jest trochę puszek, kanistró w, butli. Do dyspozycji barmana z kilkunastoma butelkami, wszystko samo pianka piwna, lody, pizza, frytki. Napoje Fanta i Cola. Plac zabaw huś tawki i arena. Plaż a nie jest wyposaż ona w pobliż u. Leż ak i parasol kosztują po 8 lewa. Basen jest mał y, tuż obok jadalni. Cał kowicie brakuje ż ywnoś ci dla niemowlą t.
Tłumaczone automatycznie z języka rosyjskiego. Zobacz oryginał